מטרה וסרמיל גועש מול מכבי
Re: מטרה וסרמיל גועש מול מכבי
נכון לעכשיו מוכרים לאוהדי מכבי כרטיסים לשער 9 בלבד.
אני מאוד מקווה שתהיה התעוררות בקהל שלנו ונראה את 2/5/6 נמכרים לחלוטין עוד לפני שבת, ואז גם 7-8 יוכל להיות אדום.
אם לא יהיה ביקוש אני לא רואה טעם להשאיר יציע ריק, במקרה כזה 7-8 יעבור בצדק לאוהדי מכבי.
אני מאוד מקווה שתהיה התעוררות בקהל שלנו ונראה את 2/5/6 נמכרים לחלוטין עוד לפני שבת, ואז גם 7-8 יוכל להיות אדום.
אם לא יהיה ביקוש אני לא רואה טעם להשאיר יציע ריק, במקרה כזה 7-8 יעבור בצדק לאוהדי מכבי.
ושוב, אין שום סיבה ששער 9 לא ייפתח קודם כל בשבילנו.yossi כתב:נכון לעכשיו מוכרים לאוהדי מכבי כרטיסים לשער 9 בלבד.
צר לי שאני משווה כן אבל אם יתנו למכבי תל אביב את 7 8 גם זה יהיה כמו שזיהו מכר את ברדה למכבי חיפה שההינו צמודים אליהם בטבלה אסור אסור להראות חולשה אלונה צריכה להבין ואפילו לעשות כרטיסים למאחורי השערים ב10 20 שקל רק כדי שהמגרש יהיה אדום בקרב הזה ,זה שי !

בעניין הזה אני לא יודע את מי להאשים קודם, את האוהדים שלנו שהעונה למרות התקופה היפה של הקבוצה לא מצליחים להגיע בכמויות שכולנו חשבנו וציפינו להם ולמען האמת מאכזבים במשחקי הבית, או את ההנהלה שמתנהלת כמו קבוצה קטנה וחוץ מלפרסם סטטוסים בפייסבוק לא מייצרת שום באז סביב משחקי הקבוצה.
אני די מבין את ההנהלה בעניין ההכנסה, מודבר פה בהכנסה של 1500 כרטיסים, כי מכבי כן יגיעו וימלאו את כל מה שיקצו להם, לעומתם הכמות שאנחנו נביא היא בסימן שאלה.
זה הזמן להתעורר, אם רוצים חגורת אוהדים אדומה במשחק, צריכים מעכשיו לפמפם את המשחק ולהוזיל את המחירים דרסטית לשערים 3 ו 7. המשחק יום שני ועל ההנהלה להחליט מה הם רוצים לראות 10500 אדומים לעומת 1500 צהובים או 8500 לעומת 3000.
כל המקורבים פה, אמנם יש עוד 8 ימים למשחק אבל אם מישהו בהנהלה לא יתעורר ויבחר בפתרון הקל נאבד חלק גדול מיתרון הביתיות.
אני די מבין את ההנהלה בעניין ההכנסה, מודבר פה בהכנסה של 1500 כרטיסים, כי מכבי כן יגיעו וימלאו את כל מה שיקצו להם, לעומתם הכמות שאנחנו נביא היא בסימן שאלה.
זה הזמן להתעורר, אם רוצים חגורת אוהדים אדומה במשחק, צריכים מעכשיו לפמפם את המשחק ולהוזיל את המחירים דרסטית לשערים 3 ו 7. המשחק יום שני ועל ההנהלה להחליט מה הם רוצים לראות 10500 אדומים לעומת 1500 צהובים או 8500 לעומת 3000.
כל המקורבים פה, אמנם יש עוד 8 ימים למשחק אבל אם מישהו בהנהלה לא יתעורר ויבחר בפתרון הקל נאבד חלק גדול מיתרון הביתיות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. מכבי לא ימלאו את שער 7. אם יקצו להם כרטיסים הם אולי ימלאו חצי משער 7, אבל לא את כולו.
גם בשנה שעברה הם לא מילאו את כל שער 7.
2. השיווק בקבוצה שלנו, גם לטווח הקצר וגם לטווח הארוך, לא קיים.
הכמויות הגדולות השנה (8,000 צופים מול קריית שמונה זה מספר בהחלט יפה) הם למרות האין שיווק ולא בזכותו.
גם בשנה שעברה הם לא מילאו את כל שער 7.
2. השיווק בקבוצה שלנו, גם לטווח הקצר וגם לטווח הארוך, לא קיים.
הכמויות הגדולות השנה (8,000 צופים מול קריית שמונה זה מספר בהחלט יפה) הם למרות האין שיווק ולא בזכותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
השיווק בקבוצה אכן לוקה מאוד בחסר, אבל איתו או בלעדיו כמויות הקהל במשחקי הבית פשוט מאכזבות. כנ"ל לגבי כמות המנויים.
לכן אני לא מצפה מההנהלה לוותר על הכנסה מובטחת ולקוות שהפעם היציעים אולי כן יתמלאו.
לכן אני לא מצפה מההנהלה לוותר על הכנסה מובטחת ולקוות שהפעם היציעים אולי כן יתמלאו.
באופן כללי יש לי תחושה שהמועדון חושב בצורה עקומה, כאילו זה לא מתפקידם להביא אוהדים, הקהל צריך לבוא ואם הוא לא בא זו בעיה שלו. הם כנראה לא מבינים שלמועדון צריך להיות אינטרס מובהק, כלכלי ומקצועי, לרדוף אחרי אוהדים- גם אחרי "המפונקים" שבהם.
- אורית מתוק
ערב טוב לכול אוהדי הפועל באר שבע
אחריי שחזרנו מפיגור באשדוד שהוא יחסית אצטדיון לא קל
זה אומר הרבה על הנחישות והרצון של השחקנים
אז בכל לשון של בקשה תגיעו ביום שני נמלא את וסרמיל
נצבע אותו ב אדום לבן נעודד את השחקנים
אז שער 2,3,5,6,7,ואם אפשר גם תשע הוא שלנו
בהצלחה להפועל באר שבע

אחריי שחזרנו מפיגור באשדוד שהוא יחסית אצטדיון לא קל
זה אומר הרבה על הנחישות והרצון של השחקנים
אז בכל לשון של בקשה תגיעו ביום שני נמלא את וסרמיל
נצבע אותו ב אדום לבן נעודד את השחקנים
אז שער 2,3,5,6,7,ואם אפשר גם תשע הוא שלנו
בהצלחה להפועל באר שבע
הכרטיסים לשער 9 המוקצים לאוהדי מכבי ב״לאן״ אזלו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:
מעבר לעניין של "להחזיר", יש כאן את אלמנט התחרותיות. צריך להחליט מה יותר חשוב לך, לנצח
או להרוויח עוד כמה עשרות אלפי שקלים.
אז בא נקבל החלטה גורפת על צו איסור כניסה לאוהדי קבוצות יריבות. מה אתה אומר? הרי אם היה מצב הפוך בו קבוצה היתה מעדיפה שלא למכור לנו כרטיסים ומשאירה את היציע ריק המחאה היתה מקיר לקיר.
מה עוד שלפני שאנחנו מבקשים מהמועדון שימנע מעצמו רווח כספי בכדי לנטרל אפקט אוהדי היריבה, קודם נבקש שיעשה זאת בכדי להעצים את האפקט של הקהל שלנו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בעונה שלמה יש בסה"כ משחק אחד או שניים שבו נטרול אוהדי היריבה חשוב יותר מרווח כספי, וזה אחד המשחקים.אורי אדום בנשמה כתב:
אז בא נקבל החלטה גורפת על צו איסור כניסה לאוהדי קבוצות יריבות. מה אתה אומר? הרי אם היה מצב הפוך בו קבוצה היתה מעדיפה שלא למכור לנו כרטיסים ומשאירה את היציע ריק המחאה היתה מקיר לקיר.
מה עוד שלפני שאנחנו מבקשים מהמועדון שימנע מעצמו רווח כספי בכדי לנטרל אפקט אוהדי היריבה, קודם נבקש שיעשה זאת בכדי להעצים את האפקט של הקהל שלנו...
מעבר לכך הנזק הכספי הוא גם ממש לא עצום. אם נגד קרית שמונה היו לפחות 200 איש בשער 9, אין לי ספק שנגד
מכבי יהיו בו לפחות 1000 נוספים.
- אורי אדום בנשמה
אריק כתב:
בעונה שלמה יש בסה"כ משחק אחד או שניים שבו נטרול אוהדי היריבה חשוב יותר מרווח כספי, וזה אחד המשחקים.
מעבר לכך הנזק הכספי הוא גם ממש לא עצום. אם נגד קרית שמונה היו לפחות 200 איש בשער 9, אין לי ספק שנגד
מכבי יהיו בו לפחות 1000 נוספים.
חשוב יותר מרווח כספי או לא זה לא האישיו.
מעבר לעובדה שזה בבחינת "בל יעשה", זה גם מדרון חלק מאוד. כי אז כל קבוצה תחליט כראות עיניה עד כמה משתלם לה להקריב כלכלית למען ניצחון במשחק נתון. וזו לא חכמה למלאות את שער 9 על חשבון שערים אחרים.
ושוב אומר - שיווק נכון שווה בשקט 10,000 שלנו מה שימלא את כל השערים 2,3,5,5,9, ואז לא נצטרך לנהל את הדיון הזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה זה רלוונטי לעשות שיווק טוב אחרי שכבר העברת להם כרטיסים לשער 9?אורי אדום בנשמה כתב:
חשוב יותר מרווח כספי או לא זה לא האישיו.
מעבר לעובדה שזה בבחינת "בל יעשה", זה גם מדרון חלק מאוד. כי אז כל קבוצה תחליט כראות עיניה עד כמה משתלם לה להקריב כלכלית למען ניצחון במשחק נתון. וזו לא חכמה למלאות את שער 9 על חשבון שערים אחרים.
ושוב אומר - שיווק נכון שווה בשקט 10,000 שלנו מה שימלא את כל השערים 2,3,5,5,9, ואז לא נצטרך לנהל את הדיון הזה.
- אורי אדום בנשמה
למה לא לנסות למלא את 9 ולתת לאוהדים שלך לשבת כמו בני אדם ולא באזור חיוג אחר?אורי אדום בנשמה כתב:בשביל למלאות את 7-8!!