חלוץ שבאר שבע רצתה כלכך. שבעונת הפציעה שלו בשנה האחרונה כבש לזכות באר שבע 9 שערים ו4 בישולים וסיים מלך השערים של הקבוצה.
מדובר בשחקן עם פוטנציאל ענק שהולך לפרוח בשנתיים הקרובות, בדיוק כמו הדרך שעשה ועדיין עושה פה נאסר. וכמובן החיבור שלו לאוהדים ולעיר.
הדחיקה לפינה מהסגל וחוסר דקות משחק[שב15 דקות במצטבר בשתי המשחקים העונה כבר כבש שער] כנראה בקבוצה רוצים להראות לו את הדרך החוצה כבר בינואר.
אני לא מבין מאיפה מגיע הבחירה בדובב כשחקן מועדף על פניו של סויסה שלא מקבל כמעט דקות משחק. ולא שאני נגד דובב גבאי לדעתי הוא חייב ליהות בבאר שבע וחלק מרכזי ברוטציה עם תומר סויסה
עם הפועל באר שבע רוצה לבנות פה משהו, קבוצה חזקה שרוצה לעשות משהו ואולי איזה תהליך מסוים של פריחה בליגה האירופית היא חייבת שחקן רוטציה כמו תומר סויסה בספסל לפחות.
אני לא מבין איך שחקן שכובש 9 שערים ו4בישולים בעונה שהוא "פצוע" ומספיק לכבוש ב2 דקות שהוא קיבל מאלישע ברמת גן נגד ביתר מוצא את עצמו מועמד לעזוב.
מזכיר את הסיפור של ברק בדש שהגיע בינואר בתקופה של מליקסון ונתן כוח משמעותי להתקפה,מצא את עצמו בסוף העונה בקרית שמונה, במקום להמשיך בב"ש.
הכי כואב לראות אותו משחק באחת הקבוצות בליגת העל כבר בינואר ונותן את כל הפירות שהוא הצמיח בבאר שבע.
אלישע לוי חייב להתעורר מהחלום ולראות מה יש לו בידים!!![ כל עוד זה קשור לצד מקמועי ולא עניין כלכלי] ולא להתעורר שתומר ילבש את המדים של ביתר ירושלים ויהיה יקיר האוהדים שם