לפי מה שהבנתי פעם אחרונה שזה קרה זה היה בשנת 89 עם אילוז ודוידידר אדום בנשמה כתב:מתיי זה קרה לאחרונה מישהו יודע?
דוידזאדה בנבחרת!
Re: דוידזאדה בנבחרת!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואי היו ימים אהא?אלדר כתב:
לפי מה שהבנתי פעם אחרונה שזה קרה זה היה בשנת 89 עם אילוז ודוידי

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- סתיו אלימלך
זכיתי לראות במו עיניי את דוידי (קשר אחורי בנבחרת ובלם אחורי בקבוצה)
ואת אילוז (בלם קדמי מהטובים והיציבים שראיתי מעודי),משתפים פעולה בנבחרת. אחר כך היו הבלחות בודדות של שחקנים באר שבעיים כמו שמעון ביטון , סתיו אלימלך(בעיקר באולימפית עם בן שמעון,איציק זוהר..),אביתר אילוז ,גדי חזות,אלון ריף(אולימפית)וזהו פחות או יותר...
ואת אילוז (בלם קדמי מהטובים והיציבים שראיתי מעודי),משתפים פעולה בנבחרת. אחר כך היו הבלחות בודדות של שחקנים באר שבעיים כמו שמעון ביטון , סתיו אלימלך(בעיקר באולימפית עם בן שמעון,איציק זוהר..),אביתר אילוז ,גדי חזות,אלון ריף(אולימפית)וזהו פחות או יותר...
בנוסף לברדה ודוידזאדה, גם מליקסון נמצא בתמונת ההרכב.
ללא ספק יש לנו איזה פינה חמה בלב לשחקן הזה ובשבילי 3 "באר-שבעים" בהרכב הנבחרת זה משהו שעוד לא יצא לי לראות על אף גילי המופלג (19 וקצת
)
ללא ספק יש לנו איזה פינה חמה בלב לשחקן הזה ובשבילי 3 "באר-שבעים" בהרכב הנבחרת זה משהו שעוד לא יצא לי לראות על אף גילי המופלג (19 וקצת

הפועל באר שבע ♥
- דר אדום בנשמה
אני אפילו זקן ממך (22) והיחידי שראיתי בנבחרת הבוגרת בכל שנותיי היה אסי רחמים וגם הוא לא ממש השתחל להרכב אלא רק לסגל...Omer6 כתב:בנוסף לברדה ודוידזאדה, גם מליקסון נמצא בתמונת ההרכב.
ללא ספק יש לנו איזה פינה חמה בלב לשחקן הזה ובשבילי 3 "באר-שבעים" בהרכב הנבחרת זה משהו שעוד לא יצא לי לראות על אף גילי המופלג (19 וקצת)
יהיה מרגש לראות את מליקסון&ברדה&דוידזאדה במידה וזה יקרה.
מעניין אם דוידזדה ומליקסון עוד זוכרים מהלכים ששיחקו יחד באגף השמאלי. 

- דר אדום בנשמה
וואו זה יהיה גדול אם הם ישחקו באותו צד, נראה לי שאני לא אצליח להוריד את החיוך.yakar כתב:מעניין אם דוידזדה ומליקסון עוד זוכרים מהלכים ששיחקו יחד באגף השמאלי.
- red ultras
3 באר שבעים בהרכב בלי קשר למליקסון (שכחתם את חנצוק עזרא)
הוא בחיים לא היה בארשבעי
2 בארשבעיים ונתנייתי 1.red ultras כתב:3 באר שבעים בהרכב בלי קשר למליקסון (שכחתם את חנצוק עזרא)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בא בזמן: האם אופיר דוידזאדה יקח בשתי ידיים את ההזדמנות?
כתבה מעניינת על התקדמותו של אופיר, מאלמוני לשחקן מפתח בהפועל ב״ש ועד לנבחרת - מרגש
https://m.sport5.co.il/Pages/Article.as ... eId=151060" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מעניינת על התקדמותו של אופיר, מאלמוני לשחקן מפתח בהפועל ב״ש ועד לנבחרת - מרגש
https://m.sport5.co.il/Pages/Article.as ... eId=151060" onclick="window.open(this.href);return false;
- red ultras
חן עזרא הוא באר שבעי לכל דבר.. זה שבגיל נוער עבר לטוברוק בגלל מחלקת נוער זוועתית שהייתה כאן זה לא אומר כלום.. יש לי עוד הרבה חברים שניסו שם את מזלם בעבר, בטוברוק אוהבים מאוד ילדים מבאר שבע.ניב כתב: 2 בארשבעיים ונתנייתי 1.
אגב - כשאלונה הגיעה לבאר שבע הוא רצה מאוד לבוא לפה ובקבוצה ויתרו עליו - חתם בהפועל ירושלים והסוף ידוע... אפשר רק לקוות שתם עידן הפספוסים האלו
במילה אחת-קשקוש, שהוא היה 'שבור' והרבה לפני 'הפריצה' הוא התחנן לבוא, עזורי סירב, אבל 'חנצ'וק' כמו שאתם קוראים לו לפני שהלך לחיפה קיבל הצעה מב"ש ודחה אותה על הסף כשהוא היה 'על הסוס'red ultras כתב:
חן עזרא הוא באר שבעי לכל דבר.. זה שבגיל נוער עבר לטוברוק בגלל מחלקת נוער זוועתית שהייתה כאן זה לא אומר כלום.. יש לי עוד הרבה חברים שניסו שם את מזלם בעבר, בטוברוק אוהבים מאוד ילדים מבאר שבע.
אגב - כשאלונה הגיעה לבאר שבע הוא רצה מאוד לבוא לפה ובקבוצה ויתרו עליו - חתם בהפועל ירושלים והסוף ידוע... אפשר רק לקוות שתם עידן הפספוסים האלו
אל תשווה אותו ואל תזכיר אותו בנשימה אחת עם אופיר ועם ברדה (שחזר שהוא 'על הסוס') ולא כשהוא בלי ביקוש כמו שחן היה בזמנו ש'התחנן' לבוא.
עוד 'פטריוט' כמו עזרא ואבדנו-שיהיה בריא, באר-שבעי בטח בלב, הוא לא.
- red ultras
אתה שם לב על מה אתה מתווכח? אמרתי שהוא באר שבעי. אתה יכול לחלוק על זה?? חוץ מזה למה שירצה לבוא לפה כשהוא על הסוס? פתאום כשהוא פורץ רוצים אותו? על הכישרון שלו ידעו כבר לפני המון שנים ואין עליו ויכוח.. ובכל זאת לא רצו להחזיר אותו בזמנו. הפסד שלנוsumsum כתב:
במילה אחת-קשקוש, שהוא היה 'שבור' והרבה לפני 'הפריצה' הוא התחנן לבוא, עזורי סירב, אבל 'חנצ'וק' כמו שאתם קוראים לו לפני שהלך לחיפה קיבל הצעה מב"ש ודחה אותה על הסף כשהוא היה 'על הסוס'
אל תשווה אותו ואל תזכיר אותו בנשימה אחת עם אופיר ועם ברדה (שחזר שהוא 'על הסוס') ולא כשהוא בלי ביקוש כמו שחן היה בזמנו ש'התחנן' לבוא.
עוד 'פטריוט' כמו עזרא ואבדנו-שיהיה בריא, באר-שבעי בטח בלב, הוא לא.
לפי ההרכב האחרון שתורגל
שכטר מחליף את ברדה
כמובן שייתכנו שינויים עד מחר
שכטר מחליף את ברדה
כמובן שייתכנו שינויים עד מחר