וזה בהמשך לקולות העזיבה של סוויס & פלצ'וק.
עד היום שחקנים בינוניים + , עשו לנו טובה שהגיעו לבאר שבע.
אבל אם כבר הגיעו, זה רק מתוך הבנה שלהם שהם סוג של באנקר בהרכב הראשון...
נכון להיום, עדיין לא השלמנו את הפאזל שיקנה לנו חותמת של קבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל, מבחינתי לפחות, השלמת הפאזל זה אומר גם ספסל צמרת.
ספסל שיכלול שניים שלשה שחקנים שיכולים להיות שחקני הרכב לגיטימיים כמעט בכל קבוצה בליגת העל ופלצ'וק & סוויסה הם כאלה.
לראיה, סוויסה קם מהספסל מול בית"ר וכבש, לפלצ'וק תמיד היו ויהיו מספרים....אם רוצים צמרת חייבים ספסל איכותי ועמוק ולא מקבץ שחקני נוער לצד שחקני ליגה לאומית מוכשרים יותר או פחות זה כבר לא חשוב, גם על הספסל צריכים שחקנים עם קבלות. אלישע אלונה ואסי, חייבים להפנים זאת ולא להכנע לבקשות השחרורים.
קבוצת צמרת חייבת גם ספסל צמרת....
Re: קבוצת צמרת חייבת גם ספסל צמרת....
סוויסה יושאל, פלצוק ישאר להלחם על המקום שלו.
ומסכים שצריך ספסל עמוק בגלל זה שהרומני יחתום יהיה לנו שחקים כמו פלצוק, גבאי, וזינו על הספסל שיכולים להיות שחקני הרכב בכל קבוצה בליגה למעט הגדולות וקש.
ומסכים שצריך ספסל עמוק בגלל זה שהרומני יחתום יהיה לנו שחקים כמו פלצוק, גבאי, וזינו על הספסל שיכולים להיות שחקני הרכב בכל קבוצה בליגה למעט הגדולות וקש.
גיל מסכים איתך במאה אחוז ! לראייה קריית שמונה אתמול : אחמד סבע וטסבסקי שתסכימו איתי שהם ברמה אחת מעל לסויסה את פלצ׳וק ישבו על הספסל. יהיו פציעות בדרך וצריך שיהיה לכל שחקן מחליף ראוי בספסל !!!
הבעיה שיש שחקנים בכיינים...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
צריך להושיב את סוויסה לשיחה, להסביר לו שהוא לא יכול להרים ידיים כל פעם שקצת קשה, להבהיר שמדובר בעונה ארוכה וכולם עוד יראו דקות.
גם ראדה פריצה שהוא רמה מעל כולם נח לא מעט בעונה שעברה בגלל גילו.
גם הנסיך שלנו לא ילד.
ודובב? סוויסה הרי יותר טוב והוא יוכיח את זה בסוף...
בקיצור - לא לשחרר. חייבים ספסל עמוק.
אלא אם...הוא יצליח לפגוע בחדר הלבשה, ואז אכלנו אותה.
גם ראדה פריצה שהוא רמה מעל כולם נח לא מעט בעונה שעברה בגלל גילו.
גם הנסיך שלנו לא ילד.
ודובב? סוויסה הרי יותר טוב והוא יוכיח את זה בסוף...
בקיצור - לא לשחרר. חייבים ספסל עמוק.
אלא אם...הוא יצליח לפגוע בחדר הלבשה, ואז אכלנו אותה.
- ForeverRed
גיל, אי אפשר להכריח שחקנים להישאר בקבוצה, תחשוב מה המסר שאתה משדר.
מעבר לכך, למרות שסוויסה טוב לדעתי מגבאי, כשחקן ספסל הייתי מעדיף דווקא את גבאי. שחקן שבא להילחם
על המקום שלו בלי לעשות פרצופים ויכול להיכנס כשההגנה היריבה עייפה ולנצל את המהירות שלו.
מה שכן, הייתי חושב טוב טוב לאיזה קבוצה להשאיל אותו, שלא נחזק חלילה את אחת היריבות שלנו.
מעבר לכך, למרות שסוויסה טוב לדעתי מגבאי, כשחקן ספסל הייתי מעדיף דווקא את גבאי. שחקן שבא להילחם
על המקום שלו בלי לעשות פרצופים ויכול להיכנס כשההגנה היריבה עייפה ולנצל את המהירות שלו.
מה שכן, הייתי חושב טוב טוב לאיזה קבוצה להשאיל אותו, שלא נחזק חלילה את אחת היריבות שלנו.