אני קורא כאן תגובות ואני אחוז פליאה,
יש המקבלים ירידת ליגה בהכנעה.....
מדהים, לא ?
קבוצה עם פער 3 נקודות מהקו האדום,
עם פוטנציאל קהל שקבוצות התחתית יכולות רק לחלום....
עם שלשה משחקי בית שנותרו בקופה,
והקהל ? מצוי בתרדמת עמוקה.
אז רק להזכירכם :
בליגה הלאומית משחקים בימי שישי בשמש החמה,
משחקי החוץ במקומות שכוחי אל עם תשתית מתאימה....
הישיבה היא על האדמה או בין קוצים,
או לחילופין על גזע עץ (עם כאבים באשכים),
הנסיעה היא בדרכי עפר שגם הסמארטפון לא מכיר,
ניתן לשאול בדרך איזה נער הרכוב על חמור צעיר,
בטח אם אתם נוסעים לאום אל פחם בירת המיגזר,
אה כן....יש שם גם כמה בבונים בדומה לבית"ר,
הבבונים יזכירו לכם במידת מה את בית"ר ירושלים,
זה יתן תחושה מסויימת של ליגת על לבינתיים....
לגבי המשחקים עצמם....היכונו להתחזויות והצגות,
בזבוזי זמן, בעיטות לשמים ועוד מיני ירקות.....
חיזוקים ישראלים בדמותם של אמג'ד סולימן את תורג'מן,
בהתקפה אורן ניסים שתודו מדובר בסקורר לא קטן....
כל משחק בוסרמיל יפתח בבונקר של היריבה,
מעבר שלהם את החצי והם פותחים בחגיגה.....
ואתם, כן כן אתם אוהדים אומללים,
תראו רק בטלויזיה משחקי כדורגל ראויים,
חלקכם ינטוש,חלק יכנס לדיכאון,
תתמזגו באוירת המידבר אל תוך ים השיממון.....
אבל יש גם דרך אחרת - התעוררות !
ליכוד השורות עידוד מסיבי והתגייסות,
רק בעזרתנו תבצע הקבוצה מהפך,
אם אתה אוהד אמיתי, אתה לא חייב להתגייס....
אתה מוכרח !!!!
(חומר למחשבה - ראו הוזהרתם)
מסע התעוררות - עורו אחים עורו !!!!!!!!!
Re: מסע התעוררות - עורו אחים עורו !!!!!!!!!
גיל. הנחישות שלך כמעט פטתית לפעמים אבל מרגש.
קשה לי שלא להתחבר לרוח הדברים ולחזק.
עורו אחים עורו !
קשה לי שלא להתחבר לרוח הדברים ולחזק.
עורו אחים עורו !
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- סתיו אלימלך
אף פעם לא נרדמתי!!!!
גיל לא שמעתי שמישהו מת ומינו אותך לקבוע מי אוהד אמיתי ומי לא.
אז אתה יכול להמשיך לדבר בכזה להט ולבלבל את המוח על כמה חשוב וכל הבולשיט הזה, אבל את שלנו נתנו מעל ומעבר, ואם במועדון לא עושים כמעט כלום כדי לשכנע אותנו להרתם בפעם המי יודע כמה כדי ״להציל״ כהגדרתך (ויש רבים וטובים שחושבים שכדי שמשהו ישתנה אז צריך זעזוע עמוק ודווקא ירידה יכולה להביא לסוג של התעוררות ובניה מחדש) ולא מראים שם שום סימנים שבמידה ונשרוד איכשהו, הדברים יראו אחרת בעונה הבאה- אז האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות, אם בכלל, אלו הם האוהדים.
אז אתה יכול להמשיך לדבר בכזה להט ולבלבל את המוח על כמה חשוב וכל הבולשיט הזה, אבל את שלנו נתנו מעל ומעבר, ואם במועדון לא עושים כמעט כלום כדי לשכנע אותנו להרתם בפעם המי יודע כמה כדי ״להציל״ כהגדרתך (ויש רבים וטובים שחושבים שכדי שמשהו ישתנה אז צריך זעזוע עמוק ודווקא ירידה יכולה להביא לסוג של התעוררות ובניה מחדש) ולא מראים שם שום סימנים שבמידה ונשרוד איכשהו, הדברים יראו אחרת בעונה הבאה- אז האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות, אם בכלל, אלו הם האוהדים.
יש לי הרגשה חזקה שאתה אומר שיש כאלה שרוצים שנרד ליגה ו"נבנה" מחדש זאת מחשבה שלך. אתה ידוע בשליליות שלך.8red כתב:גיל לא שמעתי שמישהו מת ומינו אותך לקבוע מי אוהד אמיתי ומי לא.
איך אפשר לחשוב על דבר כזה? מי המציא את המושג הזה לרדת ליגה ולהיבנות מחדש? מי מאמין לחרטה בפיתה הזאת ? ירידת ליגה משמעותה התפרקות!
ירדת פעמיים ליגה, כן? איזה בניה אתה רואה? היית כבר אמור להיות אמפריה לפי מה שאתה אומר. די עם החרטות האלה.
ואם אתה אוהד של הקבוצה אין דבר כזה " אנחנו את שלנו נתנו מעל ומעבר ", זאת אמירה של אחד שלא אכפת לו מהפ' ב"ש.
אוהד צריך ללכת אחרי הקבוצה בטוב וברע.. להיות תמיד לצידה.. במיוחד במצבים קריטיים שהקבוצה צריכה אותנו יותר מכל דבר אחר!
אני לא אומר בואו נלך אחרי הקבוצה באש ובמים וההנהלה והקבוצה יכולים לעשות מה שבא להם..ממש לא. יש מקום להגיד את הדברים שמפריעים.
אבל ברגע האמת שהקבוצה כל כך צריכה אותנו שם אנחנו נמדדים כאוהדים.
עד המוות הפועל באר שבע.
נערך לאחרונה על ידי gate5 ב 23 מרץ 2013, 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
שמע, זאת קצת חוצפה מצידך לגעור באדם שמנסה להעיר את חבריו ועוד יותר חוצפה לגעור בו ולומר לו שהוא לא יכול לקבוע מיהו אוהד אמיתי כשאתה בעצמך עשית זאת לא מזמן.8red כתב:גיל לא שמעתי שמישהו מת ומינו אותך לקבוע מי אוהד אמיתי ומי לא.
בכלל הגיע הזמן שאנשים יסתכלו על עצמם ויפסיקו להעביר ביקורת על אחרים שלא בדעתם.
מחזק את אביאל, די לשליליות!!
כמה אנשים יכולים לראות רק שחור-מרחם עליהם
- סתיו אלימלך
מחזק את המחזק -בלי ציניות!!!sumsum כתב:מחזק את אביאל, די לשליליות!!
סוף סוף קצת שפיות בפורום הזה.
אני רק אומר שאם לא יהיה זעזוע מאיזשהו כיוון - גם העונה הבאה תיראה כמו קודמותיה.
זאת דעתי וימים יגידו אם צדקתי או לא.
אשמח מאוד לאכול את הכובע, קרי הקבוצה תשרוד ואנחנו ניראה את השינויים המיוחלים בניהול המקצועי של הקבוצה, אבל עד כה, הספקנות שלי התבררה כנכונה.
זאת דעתי וימים יגידו אם צדקתי או לא.
אשמח מאוד לאכול את הכובע, קרי הקבוצה תשרוד ואנחנו ניראה את השינויים המיוחלים בניהול המקצועי של הקבוצה, אבל עד כה, הספקנות שלי התבררה כנכונה.
הפועל אני כבר משתגע