חברים יקרים- האות להצביע עבורי בקלפי תהיה 'ס' (סומסום).
וברצינות על אף התחושה המקסימה לקרוא תגובות מפרגנות אני מודה לכולם ומודה שזה מביך אותי מאוד,לא הייתי אמור לעלות לשידור.
כולנו אוהבים את הקבוצה אין מי שאוהב יותר.
יש דיעות שונות לכל אחד ואחת מכם, אני שמח שהצלחתי להיות 'שוויוני' ומאוזן בדברי למרות שיש בי המון ביקורת על הקבוצה אסור לנו לתת לאיש, להפיל את התיק עלינו, אנחנו את חלקנו מבצעים שבוע אחר שבוע-רכשנו הרבה מנויים, הבענו אמון בקבוצה מגיעים למשחקי החוץ בכמויות גדולות.
ולכן מי שזה לא יהיה בין אם הבעלים ובין אם השחקנים כולם צריכים לחוש גאווה וזכות גדולה ללבוש את המדים האדומים!
ועל הבעלים-לעשות הכל, אבל הכל מבחינת תקציבים (עזבו סיפורים על 30 מליון, אולי חצי-גם זה בספק)כדי שנוכל להתמודד עם הגדולות כי מבחינת הקהל והתהודה שהקבוצה גורמת לה אנחנו בליגה של הגדולים-ללא ספק, כי ברגע שזה (תקציבים גדולים-השקעה בזרים איכותיים ולצערי יקרים) יקרה גם ההכנסות מ(ספונסרים, מנויים) יגדלו בהתאם.
כי מבחינת תקציבים, שחקנים וגישה (אם אשמע ממאמן שוב את המילים 'זו לא הליגה שלנו' אקיא) -אנחנו רחוקים משם לצערי הרב.
ולשחקנים אני אומר רק דבר אחד-ביום שלא תהיו מסוגלים לעלות ולהשאיר הכל על המגרש בשביל אותם אוהדים שבאו למענכם-תתלו את הנעליים-זה מועדון גדול וזכות לשחק פה! אין אחד מהקהל שלא היה מתחלף איתכם בשניה!
אז שוב המון המון תודה למברכים- בלעדיכם זה לא היה קורה

ולהורי שהביאוני עד הלום- תודה!