נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי נתניה - שבת ב-18:00
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי נתניה - שבת ב-18:00
מבט חטוף לטבלה מגלה שמדובר בסוג של פרשת דרכים...
ובפינת הפיקנטריה: האקס יוסי שבחון כמובן...
ובפינת הפיקנטריה: האקס יוסי שבחון כמובן...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 02 ינואר 2013, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי נתניה - שבת ב-18:00
הפרשת דרכים הכי גדולה שהייתה לנו העונה, לדעתי הפסד ואנחנו מועמדת ודאית לירידה.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואם ננצח ופתאום יכריזו שבאר שבע יכולה להגיע לפלייאוף עליון...שי האדום כתב:הפרשת דרכים הכי גדולה שהייתה לנו העונה, לדעתי הפסד ואנחנו מועמדת ודאית לירידה.
כל משחק הוא משהו בפניי עצמו, ייתכן ונפסיד לנתניה ואז נעשה סריה מדהימה של נצחונות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
שי נסחפת קצת לא? מועמדת ודאית לירידה??
בליגה העלובה הזו אין שום דבר ודאי, בטח לא מי ירדו ליגה, בטח באמצע העונה.
כל משחק קריטי לניצחון, אבל אין שום הבדל בין המשחק השבוע ללפני שבוע, ללפני שבועיים. ולא, גם המשחק נגד מכבי לא יהיה משחק על עונה שלמה.
אין סיבה להיות לחוצים כל כך כשהליגה צמודה כמו היום. שלושה ניצחונות רצופים וכל קבוצה מועמדת לפלייאוף עליון...
ו...אל תשכחו שלא הפסדנו העונה בבית ואני מקווה שנוכל לומר את זה גם במוצ"ש ב-20:00
כל משחק קריטי לניצחון, אבל אין שום הבדל בין המשחק השבוע ללפני שבוע, ללפני שבועיים. ולא, גם המשחק נגד מכבי לא יהיה משחק על עונה שלמה.
אין סיבה להיות לחוצים כל כך כשהליגה צמודה כמו היום. שלושה ניצחונות רצופים וכל קבוצה מועמדת לפלייאוף עליון...
ו...אל תשכחו שלא הפסדנו העונה בבית ואני מקווה שנוכל לומר את זה גם במוצ"ש ב-20:00
ממש לא נסחפתי.dardasmiley כתב:שי נסחפת קצת לא? מועמדת ודאית לירידה??
שים לב לנוסח, לא אמרתי שבמידה ואנחנו מפסידים אנחנו יורדים, מה שכן זה שאנחנו נהפוך למועמדת ודאית לירידה.
אתה 6 נק מהקו האדום, הפסד ואתה נגיעה מהמקום שמוביל אותך ליום שישי שעה 3.

מסכים עם שי. עוד לא ראיתי משהו יוצא דופן מהקבוצה שלנו שיגרום לי לחשוב שאנחנו חסינים מירידת ליגה.
נתניה חלשה מאוד. אין שום תירוץ לא לנצח את המשחק הזה.
חצי מהקבוצות בליגה לא חסינות מהדחה.. אז מה?שמעון א כתב:מסכים עם שי. עוד לא ראיתי משהו יוצא דופן מהקבוצה שלנו שיגרום לי לחשוב שאנחנו חסינים מירידת ליגה.
זה הופך את המשחק מול נתניה למיוחד? כל משחק חשוב ובכל משחק רוצים לנצח.
אם ננצח היום ונפסיד שבוע הבא? או נפסיד היום וננצח שבוע הבא? יש כל כך הרבה אופציות, וכל ניצחון מקפיץ אותך למעלה כשהליגה כ"כ צמודה.
משחק אחד לא יקבע אם אנחנו מועמדים לירידה או לא.
הפועל באר שבע ♥
זו הבעיה שאין משוואה כזו עומר, אולי בחלומות כן.
הלוואי ואתבדה, אבל אם נפסיד למכבי ת"א עוד שבועיים 'רק' 2-0 אני אהיה מבסוט על מה אתה מדבר.
הלוואי ואתבדה, אבל אם נפסיד למכבי ת"א עוד שבועיים 'רק' 2-0 אני אהיה מבסוט על מה אתה מדבר.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמובן שבכדורגל הכל אפשרי ביום נתון אבל בעיקרון יש משחקים לאורך העונה שאתה מסמן אותם מראש ככאלה שתתקשה בהם יותר (מכבי ת"א, הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי נתניה, בני יהודה ואשדוד בחוץ למשל) לעומת משחקים שבהם אתה אמור להתקשות פחות (הפועל רמת גן, הפועל עכו, עירוני רמת השרון, הפועל חיפה ומכבי נתניה בבית למשל).
המשחק הקרוב מול מכבי נתניה (בדיוק כמו זה שיהיה לנו עוד חודש מול הפועל חיפה בוסרמיל) הוא מסוג המשחקים שאנחנו חייבים לנצח, לא משנה אם אנחנו רוצים להישאר בליגה או להגיע לפליאוף העליון.
הפסד בבלומפילד בשני הבא יתקבל בהבנה גדולה הרבה יותר מאשר הפסד או אפילו תיקו בשבת מול נתניה.
המשחק הקרוב מול מכבי נתניה (בדיוק כמו זה שיהיה לנו עוד חודש מול הפועל חיפה בוסרמיל) הוא מסוג המשחקים שאנחנו חייבים לנצח, לא משנה אם אנחנו רוצים להישאר בליגה או להגיע לפליאוף העליון.
הפסד בבלומפילד בשני הבא יתקבל בהבנה גדולה הרבה יותר מאשר הפסד או אפילו תיקו בשבת מול נתניה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא אמרתי שהסיכוי שלנו לנצח את מכבי ת"א בבלומפילד יותר גדול מהסיכוי שלנו לנצח בבית את נתניה.משה אוחיון כתב:כמובן שבכדורגל הכל אפשרי ביום נתון אבל בעיקרון יש משחקים לאורך העונה שאתה מסמן אותם מראש ככאלה שתתקשה בהם יותר (מכבי ת"א, הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי נתניה, בני יהודה ואשדוד בחוץ למשל) לעומת משחקים שבהם אתה אמור להתקשות פחות (הפועל רמת גן, הפועל עכו, עירוני רמת השרון, הפועל חיפה ומכבי נתניה בבית למשל).
אבל ראינו שאחד המשחקים הטובים ביותר שלנו השנה היה דווקא נגד מכבי ת"א והמשחק הכי גרוע שלנו היה נגד הפועל חיפה החלשה.
אז בליגה הזאת כמו שכתבת הכל אפשרי ביום נתון והמשחק הזה בין אם ננצח ובין אם נפסיד לא יגיד לאן מועדות פנינו בליגה ואסור לנו לשפוט עונה שלמה על פי משחק אחד (טוב או רע).
הפועל באר שבע ♥
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מעבר לכל מיני גימיקי שיווק, המפתח להבאת כמות גדולה של אדומים לגמר הוא ניצחון השבת מול נתניה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר