סליחה שאני משבית שמחות, שלא תבינו אני בעננים וכל כולי שמח
אך לא מובן לי מה במשחקים כאלה שיש צפי להמון קהל ההנהלה לא פותחת את שער 3
לא ברור לי למה אנשים צריכים לשבת מאחורי עמודים
אם אפשר להעביר את המסר..
שער 3
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שער 3
מתגובות של אוהדים שקראתי אחרי המשחק הבנתי שהיו אוהדים שרצו להיכנס לשער 3 אבל לא הסכימו לפתוח אותו, כניראה הקבוצה מראש לא סגרה עם המשטרה על פתיחת היציע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתמול באתי עם אשתי ורציתי לקנות לה כרטיס, ומודיעים לנו שנגמרו כל הכרטיסים (היו שמה עוד כמה מאות!!).
בלית ברירה נאלצתי לחזור הביתה עם אשתי (למרות שיש לי מנוי), אבל קטע המעצבן הוא שבטלוויזיה אני רואה ששער 3 היה ריק
אז אך לעזעזל לא היו כרטיסים ???
אני זוכר לפני 3 שנים בערך היה לנו משחק עם מכבי חיפה ושנגמרו כל הכרטיסים, נתנו בסוף לאוהדים של מכבי חיפה את יציע 7 במקום לאוהדים שלנו (שזה עוד מחדל של ההנהלה), אבל פה מדובר ביציע שנשאר ריק
פשוט לא ברור ההתנהלות של ההנהלה
בלית ברירה נאלצתי לחזור הביתה עם אשתי (למרות שיש לי מנוי), אבל קטע המעצבן הוא שבטלוויזיה אני רואה ששער 3 היה ריק
אז אך לעזעזל לא היו כרטיסים ???
אני זוכר לפני 3 שנים בערך היה לנו משחק עם מכבי חיפה ושנגמרו כל הכרטיסים, נתנו בסוף לאוהדים של מכבי חיפה את יציע 7 במקום לאוהדים שלנו (שזה עוד מחדל של ההנהלה), אבל פה מדובר ביציע שנשאר ריק
פשוט לא ברור ההתנהלות של ההנהלה
- dardasmiley
לפי הטלוויזיה הקבוצה לא נערכה נכון לכמות האוהדים ומראש לא התכוונו לפתוח את שער 3 ולכן גם לא יצרו כרטיסים לשם. חבל!
אם היו פותחים את שער 3 היו עוד 500-1000 אדומים שהיו נותנים יותר אווירה ביתית.
באמת חבל
באמת חבל
בשנייה ששמעתי שהקצו למכבי גם את שער 7 רציתי שאוטומטית יפתחו את שער 3 ב-40 שקל מחיר אחיד ולא לתת לזוהמה בצהוב לבלוט במגרש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חבל שאפילו אחרי משחק כל כך משמח באנחנו שוב צריכים לשמוע על התנהלות חובבנית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!