גיל שגיב כתב:אז ככה :
1. סבע הגיע בינואר בתור חבל הצלה לקבוצה שעמדה לטבוע לנוכח בניית הסגל הגובלת בפשע שהנהיג קלינגר, וכאשר בחבל הצלה עסקינן נאחזים במה שיש ולו כדי לנשום מעט....
2. כיום לאחר חצי עונה טובה ניתן בהחלט לבנות על סבע כקשר עושה משחק.
3. רועי קהת מול ירדן אבו חצירא - בהיבט המקצועי, כל בר דעת בתחום הכדורגל הישראלי היה הולך על קהת (גם אתה אם תהיה אובייקטיבי ותתעלם לרגע מהרגשות הפרובינציאליים שגם בי קיימים) שחקן מוביל באלופת ישראל בליגה לנוער ושחקן מוביל בנבחרת ישראל נוער מול שחקן בקבוצת מרכז טבלה נוער שרק עלתה ליגה לפני שנה.....נכון, בהיבט הכללי עדיף לתת לירדן יותר הזדמנויות שכן מדובר בשחקן מקומי שישאר למשך מספר שנים אבל את זה נראה בהמשך ואני מעריך שזה גם יקרה.
4. נכון העדפנו את סבע וקהת על פני המקומיים כי בהיבט המקצועי זה שיקול נכון, אם לאורך כל העונה לא ינתנו הזדמנויות לשחקנים המקומיים או אז תוכל לטעון את דבריך, בשלב זה הקדמת את המאוחר.
גיל, אמרתי לך בטופיק אחר ואני חוזר על זה כאן, אתה לא קורא את המפה נכון.
קהת וסבע לא יהיו ההבדל בין 1-6 לבין 10-14, למעשה, ברגע שנאסר יחתום על חוזה, הם יהפכו לשחקני ספסל קבועים.
אנחנו לא צריכים להשאיל שחקנים לספסל מקבוצות אחרות, בדיוק כמו שאנחנו לא צריכים את אקסברד כחלוץ המחליף שלנו ובדיוק כמו שאנחנו לא צריכים את אדלי כבלם השלישי שלנו. אם אבו לאבן לא יהיה החלוץ השלישי, ואם ירדן ולוטם לא יעלו מהספסל, אז אין טעם להחזיק מחלקת נוער. אפשר פשוט מידי שנה להשאיל את הכישרון התורן ממכבי ת"א/מכבי חיפה, הם תמיד יהיו טובים יותר על הנייר משחקני הבית שלנו.
שחקני הנוער שלנו חייבים לקבל את ההזדמנות, ואם הם לא מספיק טובים כרגע כדי להיות שחקני הרכב (למרות שלא נפלתי מהכיסא מאוסיאקו שתפס את המקום של לוטם) אז שיעלו מהספסל. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהם לא מספיק טובים כדי להיות אופציה ראשונה מהספסל.
אף אחד לא ישכנע אותי שטובת המועדון היא שאחד כמו קהת שלא יהיה כאן בשנה הבאה יעלה כמחליף בדקה ה70 לפני ירדן.
זכותו של אלישע לוי להסתכל על הטווח הקצר, יתכן שאם הוא יכשל העונה הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה. אני לעומת זאת מסתכל רחוק יותר שכן אני אהיה כאן בשנה הבאה, ולי אין ספק שטובת המועדון היא שמי שיקבל את הדקות השנה יהיה ירדן ולא קהת.