סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:יש לי שאלה, מה ההבדל בין נאסר לסבע?
שהכרטיס של נאסר שייך לך, אז יש לך יותר כח מולו במו"מ.
סבע זה בסדר מאחר והוא סוג של שומר על המשכיות בסגל, אבל זה רק בגלל שכל הקיץ לא החתמת שחקן ראוי לעמדה שלו לטווח ארוך.

פעם הייתי נגד השאלות באופן גורף, אבל צריך להסתכל על זה שיש לפעמים חלון העברות שקשה למצוא שחקן בעמדה מסויימת, אז סוגרים חור לאותה עונה מתוך הנחה שבקיץ הבא יהיו אפשרויות. כמו שקרית שמונה השאילה את שלומי אזולאי והעונה משאילה את סולליך.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אני מקווה שהוא ימכר , ואז נוכל לקנות איזה חלוץ מטרה ישראלי סטייל אבו ענזה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
שהכרטיס של נאסר שייך לך, אז יש לך יותר כח מולו במו"מ.
סבע זה בסדר מאחר והוא סוג של שומר על המשכיות בסגל, אבל זה רק בגלל שכל הקיץ לא החתמת שחקן ראוי לעמדה שלו לטווח ארוך.

פעם הייתי נגד השאלות באופן גורף, אבל צריך להסתכל על זה שיש לפעמים חלון העברות שקשה למצוא שחקן בעמדה מסויימת, אז סוגרים חור לאותה עונה מתוך הנחה שבקיץ הבא יהיו אפשרויות. כמו שקרית שמונה השאילה את שלומי אזולאי והעונה משאילה את סולליך.
אני מדבר על הגישה.
אני מגבה את ההנהלה בהתנהלות מול נאסר, הם לא מוכנים שנאסר יקבל השנה את הבמה עונה נוספת אצלנו ואז יעזוב בשנה הבאה לקבוצה אחרת שתהנה משכר הלימוד שאנחנו שילמנו עליו.
ואז הביאו לכאן את סבע, כגיבוי למקרה שנאסר לא יחתום על חוזה. אבל סבע מגשים בדיוק את הפחדים שבגללם עושים בעיות לנאסר, שחקן צעיר שיקבל כאן את הבמה, שאנחנו נשלם עבורו את שכר הלימוד (כמו בהרחקה אתמול) ואז ילך לקבוצה אחרת שתהנה משירותיו.
אם כבר, עדיף לנו שנאסר ישחק העונה על פני סבע. עונה טובה של נאסר כאן ודמי ההשבחה שנקבל עבורו יהיו גבוהים יותר, בעוד עונה טובה של סבע אומרת או חזרה למכבי ת"א לצמיתות או השאלה נוספת בחוזה יקר יותר (בדיוק כמו שהקיץ סבע דרש חוזה גבוה יותר מזה שקיבל כאן בשנה שעברה).

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה ידידי, שכחת נתון חשוב מאוד.
ההתנהלות מול נאסר היא גם סימן אזהרה לכל שחקני הסגל הצעירים.

קבוצה חייבת דרך ועכשיו מסמנים את הדרך.

מעבר לזה שגם בהיבט האישי מול נאסר זו התנהלות נכונה גם אם יש לה מחיר מסויים בהיבט המקצועי.

ואם כבר היבט מקצועי אז סבע עולה על נאסר בשתי דרגות לפחות.

את סבע אתה חייב כי פשוט אין לך בסגל שחקן שכזה וגם אין בנמצא לקנות כזה.

אז במקרה של סבע שווה לבלוע את הגלולה המרה ולו למען זה שיהיה לנו שחקן עושה משחק ברמה טובה בהרכב.

במקרה של נאסר גם בגלל התנהגותו וגם למען ילמדו האחרים, אין כל ברירה אחרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה בדיוק אותו הדבר. אתה מייבש את נאסר כדי למנוע מצב שהוא ילך בעונה הבאה ואז אתה מביא במקומו שחקן שלא יהיה כאן בשנה הבאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ממש לא !

אתה מייבש את נאסר כי אם לא תעשה כך עוד שנתיים תגיד שלום לדוידזדה וגם ל......
אתה מחתים בהשאלה שחקן כמו סבע מחוסר ברירה אחרת היית נוהג אחרת.

חבל שאתה לא מבדיל בין השניים אבל למזלנו בקבוצה מבדילים ונוהגים כמו מקצוענים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:ממש לא !

אתה מייבש את נאסר כי אם לא תעשה כך עוד שנתיים תגיד שלום לדוידזדה וגם ל......
אתה מחתים בהשאלה שחקן כמו סבע מחוסר ברירה אחרת היית נוהג אחרת.

חבל שאתה לא מבדיל בין השניים אבל למזלנו בקבוצה מבדילים ונוהגים כמו מקצוענים.
אנחנו יצרנו את "החוסר ברירה".
אף אחד לא הכריח את אלישע לוי להחתים את אוסיאקו כשיש לך גם את סוארס, גם את אנג'ובו וגם את זינו בסגל, מה שגרם לזה שנגמרה מכסת הזרים ולא יכולנו להביא שחקן יצרתי זר.
אנחנו לא הפועל רעננה או הפועל עכו שבגלל מחסור בכסף אנחנו מוכרחים להשלים את החסרים בסגל עם השאלות ממכבי ת"א.
אלישע היה צריך לבנות את הקבוצה בצורה יותר נכונה ולהשאיר מקום בתקציב/במכסה כדי שנוכל לרכוש שחקן יצירתי. עם אלונה יש לנו את האמצעים (וכשדודו עזריה עובד עם הקבוצה גם את הידע) כדי לא להגיע למצב שאנחנו מ"חוסר ברירה" משאילים שני שחקנים ממכבי ת"א.

כשאתה מביא את סבע וקהת אתה לא אומר שלום לדוידזאדה אלא אומר שלום לאחד כמו ירדן אבו חצירא שהיה אמור לקבל דקות השנה ועכשיו יצפה ברוב המשחקים מהיציע.

הקבוצה התנהגה בצורה נכונה עם נאסר, אבל במקום להשאיל את סבע וקהת (בלי אופצית קנייה) היא הייתה צריכה לתת את הצאנס לזינו ולאבו חצירא, או לפחות לרכוש מישהו שלא יעזוב בוודאות בקיץ.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה אוחיון כתב: אנחנו יצרנו את "החוסר ברירה".
אף אחד לא הכריח את אלישע לוי להחתים את אוסיאקו כשיש לך גם את סוארס, גם את אנג'ובו וגם את זינו בסגל, מה שגרם לזה שנגמרה מכסת הזרים ולא יכולנו להביא שחקן יצרתי זר.
אנחנו לא הפועל רעננה או הפועל עכו שבגלל מחסור בכסף אנחנו מוכרחים להשלים את החסרים בסגל עם השאלות ממכבי ת"א.
אלישע היה צריך לבנות את הקבוצה בצורה יותר נכונה ולהשאיר מקום בתקציב/במכסה כדי שנוכל לרכוש שחקן יצירתי. עם אלונה יש לנו את האמצעים (וכשדודו עזריה עובד עם הקבוצה גם את הידע) כדי לא להגיע למצב שאנחנו מ"חוסר ברירה" משאילים שני שחקנים ממכבי ת"א.

כשאתה מביא את סבע וקהת אתה לא אומר שלום לדוידזאדה אלא אומר שלום לאחד כמו ירדן אבו חצירא שהיה אמור לקבל דקות השנה ועכשיו יצפה ברוב המשחקים מהיציע.

הקבוצה התנהגה בצורה נכונה עם נאסר, אבל במקום להשאיל את סבע וקהת (בלי אופצית קנייה) היא הייתה צריכה לתת את הצאנס לזינו ולאבו חצירא, או לפחות לרכוש מישהו שלא יעזוב בוודאות בקיץ.
מסכים עם חלק מהדברים, אז נכון שהיה צריך לבנות קצת אחרת ובמקום אוסיאקו או נג'ובו להביא קשר יצירתי ואולי חלוץ מרכזי אבל ברגע שזה מה שנעשה לא ניתן לבנות את הקישור ההתקפי סביב שחקן שרק עלה מהנוער, עכשיו כאשר גם סבע לא בתמונה יש בהחלט מקום לירדן בהרכב הראשון ולדעתי על חשבון נג'ובו או אוסיאקו כאשר יש לקבל החלטה ולהתיר הסכם עם אחד מהשניים ולהחתים חלוץ מרכזי סקורר, לא רואה את ההתקפה שלנו בנויה על החלוצים הקיימים...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:
מסכים עם חלק מהדברים, אז נכון שהיה צריך לבנות קצת אחרת ובמקום אוסיאקו או נג'ובו להביא קשר יצירתי ואולי חלוץ מרכזי אבל ברגע שזה מה שנעשה לא ניתן לבנות את הקישור ההתקפי סביב שחקן שרק עלה מהנוער, עכשיו כאשר גם סבע לא בתמונה יש בהחלט מקום לירדן בהרכב הראשון ולדעתי על חשבון נג'ובו או אוסיאקו כאשר יש לקבל החלטה ולהתיר הסכם עם אחד מהשניים ולהחתים חלוץ מרכזי סקורר, לא רואה את ההתקפה שלנו בנויה על החלוצים הקיימים...
לא ניתן לבנות את הקישור ההתקפי סביב שחקן שרק עלה מהנוער? תזכיר לי כמה הופעות היו לסבע בבוגרים לפני שהוא הגיע לכאן בשנה שעברה? עם כמה הופעות קהת מגיע לכאן?
או שתביא שחקן רכש שילך איתך שנים קדימה (כמו פלצ'וק) או שתיתן את הצאנס לשחקני הנוער שלך.

אל תשקר לעצמך, העדפנו שני שחקנים ממכבי ת"א על שחקני הבית שלנו. יש רוטציה בקבוצה, יש חלוקת דקות מסוימת, ולכן, בשורה התחתונה, ברגע שסבע וקהת (במיוחד האחרון) נכנסים כמחליפים סיכוים גבוהים ששחקני הבית שלנו הם אלה שישלמו את המחיר.

אם קהת לא בקבוצה אז אתמול אבו חצירא היה זה שנכנס.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אז ככה :

1. סבע הגיע בינואר בתור חבל הצלה לקבוצה שעמדה לטבוע לנוכח בניית הסגל הגובלת בפשע שהנהיג קלינגר, וכאשר בחבל הצלה עסקינן נאחזים במה שיש ולו כדי לנשום מעט....

2. כיום לאחר חצי עונה טובה ניתן בהחלט לבנות על סבע כקשר עושה משחק.

3. רועי קהת מול ירדן אבו חצירא - בהיבט המקצועי, כל בר דעת בתחום הכדורגל הישראלי היה הולך על קהת (גם אתה אם תהיה אובייקטיבי ותתעלם לרגע מהרגשות הפרובינציאליים שגם בי קיימים) שחקן מוביל באלופת ישראל בליגה לנוער ושחקן מוביל בנבחרת ישראל נוער מול שחקן בקבוצת מרכז טבלה נוער שרק עלתה ליגה לפני שנה.....נכון, בהיבט הכללי עדיף לתת לירדן יותר הזדמנויות שכן מדובר בשחקן מקומי שישאר למשך מספר שנים אבל את זה נראה בהמשך ואני מעריך שזה גם יקרה.

4. נכון העדפנו את סבע וקהת על פני המקומיים כי בהיבט המקצועי זה שיקול נכון, אם לאורך כל העונה לא ינתנו הזדמנויות לשחקנים המקומיים או אז תוכל לטעון את דבריך, בשלב זה הקדמת את המאוחר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:אז ככה :

1. סבע הגיע בינואר בתור חבל הצלה לקבוצה שעמדה לטבוע לנוכח בניית הסגל הגובלת בפשע שהנהיג קלינגר, וכאשר בחבל הצלה עסקינן נאחזים במה שיש ולו כדי לנשום מעט....

2. כיום לאחר חצי עונה טובה ניתן בהחלט לבנות על סבע כקשר עושה משחק.

3. רועי קהת מול ירדן אבו חצירא - בהיבט המקצועי, כל בר דעת בתחום הכדורגל הישראלי היה הולך על קהת (גם אתה אם תהיה אובייקטיבי ותתעלם לרגע מהרגשות הפרובינציאליים שגם בי קיימים) שחקן מוביל באלופת ישראל בליגה לנוער ושחקן מוביל בנבחרת ישראל נוער מול שחקן בקבוצת מרכז טבלה נוער שרק עלתה ליגה לפני שנה.....נכון, בהיבט הכללי עדיף לתת לירדן יותר הזדמנויות שכן מדובר בשחקן מקומי שישאר למשך מספר שנים אבל את זה נראה בהמשך ואני מעריך שזה גם יקרה.

4. נכון העדפנו את סבע וקהת על פני המקומיים כי בהיבט המקצועי זה שיקול נכון, אם לאורך כל העונה לא ינתנו הזדמנויות לשחקנים המקומיים או אז תוכל לטעון את דבריך, בשלב זה הקדמת את המאוחר.
גיל, אמרתי לך בטופיק אחר ואני חוזר על זה כאן, אתה לא קורא את המפה נכון.
קהת וסבע לא יהיו ההבדל בין 1-6 לבין 10-14, למעשה, ברגע שנאסר יחתום על חוזה, הם יהפכו לשחקני ספסל קבועים.
אנחנו לא צריכים להשאיל שחקנים לספסל מקבוצות אחרות, בדיוק כמו שאנחנו לא צריכים את אקסברד כחלוץ המחליף שלנו ובדיוק כמו שאנחנו לא צריכים את אדלי כבלם השלישי שלנו. אם אבו לאבן לא יהיה החלוץ השלישי, ואם ירדן ולוטם לא יעלו מהספסל, אז אין טעם להחזיק מחלקת נוער. אפשר פשוט מידי שנה להשאיל את הכישרון התורן ממכבי ת"א/מכבי חיפה, הם תמיד יהיו טובים יותר על הנייר משחקני הבית שלנו.
שחקני הנוער שלנו חייבים לקבל את ההזדמנות, ואם הם לא מספיק טובים כרגע כדי להיות שחקני הרכב (למרות שלא נפלתי מהכיסא מאוסיאקו שתפס את המקום של לוטם) אז שיעלו מהספסל. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהם לא מספיק טובים כדי להיות אופציה ראשונה מהספסל.
אף אחד לא ישכנע אותי שטובת המועדון היא שאחד כמו קהת שלא יהיה כאן בשנה הבאה יעלה כמחליף בדקה ה70 לפני ירדן.
זכותו של אלישע לוי להסתכל על הטווח הקצר, יתכן שאם הוא יכשל העונה הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה. אני לעומת זאת מסתכל רחוק יותר שכן אני אהיה כאן בשנה הבאה, ולי אין ספק שטובת המועדון היא שמי שיקבל את הדקות השנה יהיה ירדן ולא קהת.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה, אל תצחיק אותי עם "ברגע שנאסר יחתום סבע יהיה על הספסל "...
מי זה נאסר ? למה הזיכרון שלך כזה קצר ?

נאסר הוא קשר בינוני שנתן מס' משחקים טובים לצד מס' רב של משחקים לא טובים בהם הוכיח אנטליגנציית משחק ברמה נמוכה במיוחד. שחקן שהמקורבים לו מודעים לבעית אישיות הנובעת מהערכה עצמית מופרזת.

נאסר גם אם יחתום לא יהווה איום על מקומו של סבע בהרכב.

ולגבי הספסל, קבוצה שמתיימרת לרוץ למעלה צריכה אופציות טובות על הספסל ולא שהספסל ישמש בעיקר חממה לשחקני נוער מקומיים אלא אם כן אתה רוצה שנקבע לנו תדמית של הפועל עכו או רמת השרון.

קבוצה שרוצה צמרת חייבת על הספסל שחקנים עם יכולת לעלות ולגרום לשינוי גם אם לא ספסל ברמה של מכבי תל אביב אז בטח לא ברמה של עכו.

ומאיפה לך ש-"שחקני נוער מקבוצות אחרות תמיד יהיו טובים על הנייר משחקני הנוער שלנו"? מאיפה הבאת את המילה "תמיד" ? אני מקווה שאתה לא מאמין בזה באמת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:משה, אל תצחיק אותי עם "ברגע שנאסר יחתום סבע יהיה על הספסל "...
מי זה נאסר ? למה הזיכרון שלך כזה קצר ?

נאסר הוא קשר בינוני שנתן מס' משחקים טובים לצד מס' רב של משחקים לא טובים בהם הוכיח אנטליגנציית משחק ברמה נמוכה במיוחד. שחקן שהמקורבים לו מודעים לבעית אישיות הנובעת מהערכה עצמית מופרזת.

נאסר גם אם יחתום לא יהווה איום על מקומו של סבע בהרכב.

ולגבי הספסל, קבוצה שמתיימרת לרוץ למעלה צריכה אופציות טובות על הספסל ולא שהספסל ישמש בעיקר חממה לשחקני נוער מקומיים אלא אם כן אתה רוצה שנקבע לנו תדמית של הפועל עכו או רמת השרון.

קבוצה שרוצה צמרת חייבת על הספסל שחקנים עם יכולת לעלות ולגרום לשינוי גם אם לא ספסל ברמה של מכבי תל אביב אז בטח לא ברמה של עכו.

ומאיפה לך ש-"שחקני נוער מקבוצות אחרות תמיד יהיו טובים על הנייר משחקני הנוער שלנו"? מאיפה הבאת את המילה "תמיד" ? אני מקווה שאתה לא מאמין בזה באמת.
1. מחזיק מסבע יותר מנאסר, אבל גם אין לי ספק שהקרדיט באגפים ילך קודם כל לאנג'ובו, פלצ'וק ונאסר.
להזיז מההרכב שני שחקנים זרים שרשומים על השם של המאמן + המלפפון החם של הקיץ, יהיה לסבע קשה מאוד.
לפי השמועות כרגע מי שלוחץ להחתים את נאסר הוא אלישע, וזה אומר לא מעט על התפיסה המקצועית של אלישע.

2. חייב להגיד שאם את ההחתמה של סבע עוד אפשר להבין (ממשיך כאן עונה שנייה, התאקלם בקבוצה, יכול להיות גיבוי הולם למקרה שנאסר לא יחתום, כל עוד הוא משחק באגף הוא לא תופס מקום של שחקן בית), את ההחתמה של קהת אני לא מבין בשום דרך שהיא.

3. גיל, על הנייר תמיד יהיו שמות נוצצים יותר במחלקות הנוער של מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א. תבדוק מתי בפעם האחרונה הנוער שלנו זכו באליפות ותבין למה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חחחחחחחחחחח.....נפל על הראש נאסר.
דורש 110,000$ לעונה ועוד 100,000 מענק חתימה.

כנראה שהוא מקבל החלטות בחיים, בדיוק כמו שהוא מקבל החלטות במגרש.....

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה, אין בנינו חילוקי דעות בנוגע לאיכויות של השחקנים.
אני חושב שאתה רואה את העתיד הרחוק יותר מבחינת הקבוצה ואני רוצה להנות גם מההווה...

קצתי מיותר מעשור של אכזבות עד כדי כך שעונה שעברה לא קניתי מנוי וזה אחרי 20 שנה בהן קניתי ברציפות....

תן להנות ועכשיו,חיכתי לעתיד יותר מידי שנים.....

שלח תגובה