סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים
Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.
בס"ד
"הפועל ב"ש וסיראג' נאסר, חידשו את ההידברות ביניהם לאחר נתק ממושך. בימים האחרונים שיפרה הקבוצה את ההצעה הכספית שהגישה לשחקן והתערבות של המאמן אלישע לוי עשויה להביא לפריצת דרך, שתחזיר את נאסר לפעילות מלאה בקבוצה."
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/39 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שזה ייסגר.
"הפועל ב"ש וסיראג' נאסר, חידשו את ההידברות ביניהם לאחר נתק ממושך. בימים האחרונים שיפרה הקבוצה את ההצעה הכספית שהגישה לשחקן והתערבות של המאמן אלישע לוי עשויה להביא לפריצת דרך, שתחזיר את נאסר לפעילות מלאה בקבוצה."
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/39 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שזה ייסגר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה ייסגר יהיה לנו סגל נהדר לדעתי.yossi כתב:בס"ד
מקווה שזה ייסגר.
לא מושלם ומפחיד כמו של שאר הקבוצות, אבל נהדר יחסית לעונה שעברה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה צודק, בגלל שיש עוד שחקנים שמתנהלים בצורה לא ספורטיבית (האחרון מבין שחקני הבית שהתנהג בצורה כזאת נזרק מההרכב בבוגרת ליציע ולאחר מכן אף הורד חזרה למחלקת הנוער עד סוף השנה) אז זה בסדר.izguy83 כתב: מי שישמע כל השחקנים שאתם מהללים בעבר והיום (בעיקר שחקני הבית) חיים בצורה ספורטיבית לגמרי.
הם לא יוצאים אחרי הפסדים לפורום ולא מהמרים ולא מעשנים ולא שותים.
כשזה נוח לכם זה לא בסדר וכזה נוח אז זה בסדר.
אתה צודק, לא צריך לשאוף ולדרוש ספורטיביות והישגיות, בוא נסתפק בקבוצה שנשארת במחזור האחרון בליגה ובשחקנים שאחרי חצי עונה בינונית - פלוס מתרכזים במסביב במקום להתרכז בעונה הנוכחית שבפתח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
ואם כל זה לא מספיק אז נאסר מראה שוב שמעניינים אותו שני דברים: סיראז' נאסר וכסף. ספורט 5 מפרסם היום שהוא לא נכח אתמול במשחק. כמו אמר: "אם אני לא משחק אז הקבוצה לא מעניינת אותי כהוא זה"... לדעתי, צריך לבעוט אותו ליציע עד סוף העונה, לא לשבת לדבר איתו, לא לקרוא לו, כלום. שב ביציע ותאכל את מה שאתה והסוכן-נוכל שלך בישלתם ועל הדרך תהרוס לעצמך את הקריירה... לא תבוא לשבת ביציע תקנס בגובה רבע משכורת על כל משחק....
אפס שהשתן עלה לו לראש!
אפס שהשתן עלה לו לראש!
ואולי הוא פגוע מהמהלכים של הקבוצה ? די לנסות לחפש אותו על כל דבר.dardasmiley כתב:ואם כל זה לא מספיק אז נאסר מראה שוב שמעניינים אותו שני דברים: סיראז' נאסר וכסף. ספורט 5 מפרסם היום שהוא לא נכח אתמול במשחק. כמו אמר: "אם אני לא משחק אז הקבוצה לא מעניינת אותי כהוא זה"... לדעתי, צריך לבעוט אותו ליציע עד סוף העונה, לא לשבת לדבר איתו, לא לקרוא לו, כלום. שב ביציע ותאכל את מה שאתה והסוכן-נוכל שלך בישלתם ועל הדרך תהרוס לעצמך את הקריירה... לא תבוא לשבת ביציע תקנס בגובה רבע משכורת על כל משחק....
אפס שהשתן עלה לו לראש!
- dardasmiley
גם אם הוא פגוע מהמהלכים של הקבוצה הוא צריך להגיע למשחק! די לנסות לגונן עליו בכל הזדמנות כולה ילד חצוף שעוד לא עשה שומדבר בקריירה שלו ויש לו סוכן שחושב שאת הכל ניתן לפתור בצורת אולטימטומים ואיומים...
הבעיה בסיפור היא פחות ההתנהגות של נאסר שסביר להניח מבסס אותה על עצות שהוא מקבל והרבה יותר הסוכן הנוכל שלו שנותן לו עצות אחיתופל
הבעיה בסיפור היא פחות ההתנהגות של נאסר שסביר להניח מבסס אותה על עצות שהוא מקבל והרבה יותר הסוכן הנוכל שלו שנותן לו עצות אחיתופל
לפי ספורט 5, סירב גם להצעה משופרת.
הכי קל זה להגיד שילך קיבינימט ושהוא סתם אפס חצוף שלא קרע זוג נעליים ועם דרישות מעל האף.
אני מבטיח לכם שבמחזור רביעי, שהוא ממשיך לשבת ביציע ולא מקבל הצעה ביונת דואר מאף קבוצה מישראל/בלגיה/הולנד/אוזבקיסטן, הוא יבין שהקריירה שלו נכנסת לקומה ויחזור לכאן על 4!! כאן תימדד הנהלת הקבוצה, ואני מצפה מהם שיבעטו אותו גם אם הוא ירצה לשחק בהתנדבות.
הכי קל זה להגיד שילך קיבינימט ושהוא סתם אפס חצוף שלא קרע זוג נעליים ועם דרישות מעל האף.
אני מבטיח לכם שבמחזור רביעי, שהוא ממשיך לשבת ביציע ולא מקבל הצעה ביונת דואר מאף קבוצה מישראל/בלגיה/הולנד/אוזבקיסטן, הוא יבין שהקריירה שלו נכנסת לקומה ויחזור לכאן על 4!! כאן תימדד הנהלת הקבוצה, ואני מצפה מהם שיבעטו אותו גם אם הוא ירצה לשחק בהתנדבות.
- dardasmiley
ברגע שיחזור על ארבע צריך להציע לו את החוזה הראשוני שהציעו לו. לא משופר. לא משודרג. לא נעליים. רוצה תיקח לא רוצה שב ביציע
ב-ד-י-ו-ק
המועדון אמור לומר לשחקן: 'ההצעה האחרונה המשודרגת, לא קיימת, חוזרים להצעה הראשונה, היא תקפה ל48 שעות, במידה ולא תחתום לא תשחק בשום אופן עד תום העונה, ויוחתמו סבע וקהת על המשבצת שלך ויקודמו ירדן ופיראס, תודה על הכל ושלום'
המועדון אמור לומר לשחקן: 'ההצעה האחרונה המשודרגת, לא קיימת, חוזרים להצעה הראשונה, היא תקפה ל48 שעות, במידה ולא תחתום לא תשחק בשום אופן עד תום העונה, ויוחתמו סבע וקהת על המשבצת שלך ויקודמו ירדן ופיראס, תודה על הכל ושלום'
בס״ד
חבל שהוא ממשיך לשמוע לעצת סוכנו שאחראי לשגעונות גדלות של לא מעט שחקנים.
לסגור את הסגל עם סבע וקהת, שנאסר ייהנה ביציע.
חבל שהוא ממשיך לשמוע לעצת סוכנו שאחראי לשגעונות גדלות של לא מעט שחקנים.
לסגור את הסגל עם סבע וקהת, שנאסר ייהנה ביציע.
השתן עלה לו לראש אלונה רצתה לעלות לו בעשרות אחוזים וגם לזה סירב שיקרב עד סוף השנה וישתחרר נראה מי יקח אותו פישר קטן
https://www.news1.co.il/Archive/001-D-307681-00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/204616.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.news1.co.il/Archive/001-D-307681-00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/204616.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עיצבן אותי שרשום בכתבה שמקורביו אמרו "הפך בעונה האחרונה לאחד משחקני המפתח של הקבוצה ואחד הגורמים העיקריים להישארותה בליגת העל "
שלא ישכחו שהוא היה חלק מהשחקנים שהביאו למצב שאנחנו כמעט יורדים ליגה וצריכים להשאר על ההשארות , ובקבוצה של שנה שעברה עם השבורים שהביא קלינגר והזרים שהביא לוי , גם סבא שלי היה שחקן בולט בקבוצה.
רוצה לחתום שיחתום , לא רוצה ? שיהנה מחווית הצפייה ביציעים של וסרמיל במשך כל העונה.
שלא ישכחו שהוא היה חלק מהשחקנים שהביאו למצב שאנחנו כמעט יורדים ליגה וצריכים להשאר על ההשארות , ובקבוצה של שנה שעברה עם השבורים שהביא קלינגר והזרים שהביא לוי , גם סבא שלי היה שחקן בולט בקבוצה.
רוצה לחתום שיחתום , לא רוצה ? שיהנה מחווית הצפייה ביציעים של וסרמיל במשך כל העונה.
נאסר בדרך הבטוחה להפוך לשמעון הרוש 2.
שיזכור טוב טוב את היום שבו הוא דחה את ההצעה הנדיבה מידיי שקיבל, כי בעוד עשרה חודשים מהיום הוא שוב יחזור להיות שחקן אלמוני מאיזה חור בגליל.
כנראה הוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת ושכח שהעונה אם נזדקק לכישוריו זה יהיה כטייח לצוות הבנייה של האצטדיון החדש...
שיזכור טוב טוב את היום שבו הוא דחה את ההצעה הנדיבה מידיי שקיבל, כי בעוד עשרה חודשים מהיום הוא שוב יחזור להיות שחקן אלמוני מאיזה חור בגליל.
כנראה הוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת ושכח שהעונה אם נזדקק לכישוריו זה יהיה כטייח לצוות הבנייה של האצטדיון החדש...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יאמן איזה פישר.
בן 21 מתנהג כמו איזה כוכב, השתן עלה לו לראש, נתן עונה סבירה- והחליט שהוא הרונאלדיניו הבא ביחד עם הסוכן המצוץ שלו...
אני אומר לחתוך ויפה שעה אחת קודם, נראה איזו קבוצה לא ישראלית תרצה אותו...
בן 21 מתנהג כמו איזה כוכב, השתן עלה לו לראש, נתן עונה סבירה- והחליט שהוא הרונאלדיניו הבא ביחד עם הסוכן המצוץ שלו...
אני אומר לחתוך ויפה שעה אחת קודם, נראה איזו קבוצה לא ישראלית תרצה אותו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יאלללה איתכם, כולכם מושפעים מהתרגילים שהקבוצה עושה , וממהרים לשפוט את השחקן.
לפי מה שרשום בכתבות , ההצעה הקודמת הייתה זהה לחוזה הנוכחי שלו ( שמתאים לשחקן צעיר מאוד שמגיע על תקן תקווה בלבד) ואין ספק שמגיע לנאסר העלאה משמעותית.
אף אחד לא יודע כמה הציעו לנאסר בדיוק , אבל אם הציעו לו חוזה נמוך זכותו לא להסכים להתחייב בגלל הלחץ המסיבי שהקבוצה עושה עליו. צריך להבין שכנראה נאסר יודע כבר מעכשיו שיש לו הצעות , והוא יודע כמה יציעו לו בשנה הבאה.
לדעתי צריך לתת לו חוזה ראוי, בכל מקרה- לדעתי נמכור אותו בקרוב ונחזיר את ההשקעה.
לפי מה שרשום בכתבות , ההצעה הקודמת הייתה זהה לחוזה הנוכחי שלו ( שמתאים לשחקן צעיר מאוד שמגיע על תקן תקווה בלבד) ואין ספק שמגיע לנאסר העלאה משמעותית.
אף אחד לא יודע כמה הציעו לנאסר בדיוק , אבל אם הציעו לו חוזה נמוך זכותו לא להסכים להתחייב בגלל הלחץ המסיבי שהקבוצה עושה עליו. צריך להבין שכנראה נאסר יודע כבר מעכשיו שיש לו הצעות , והוא יודע כמה יציעו לו בשנה הבאה.
לדעתי צריך לתת לו חוזה ראוי, בכל מקרה- לדעתי נמכור אותו בקרוב ונחזיר את ההשקעה.