עולה חדשה עם סגל חדש לגמרי, מלא בישראלים שהם או אלמוניים או סתם שחקנים שבעיקר השלימו את הסגל של שאר הקבוצות בליגה. מאמן בעייתי שחזר אחרי שנת גלות ברומניה כדי להתרחק מהביקורות נגדו. הזרים למעט כריסטון סומנו כשחקנים טובים לליגה אבל לא שום מיוחד. במילים אחרות, יורדת בטוחה.
אבל רמי הדר עשה עבודה נהדרת והעמיד יופי של קבוצה. מודעת למגבלות שלה, חכמה, לוחמת.. במשך שני סיבובים היינו במלחמה על מקום 5-6 ולא בכדי.
מאז היו המון פציעות וערבובי קלפים במיוחד אצל הזרים, מה שהוביל באופן טבעי לירידה ביכולת. נותר רק לתהות מה היה קורה אם כריסטון לא היה נפצע והקבוצה ההיא הייתה ממשיכה בריצה שלה.
לפי מה שאני יודע, היחידים שחתומים לעונה הבאה הם רמי הדר, טרנס ווטסון ורומן רובינשטיין.
מהישראלים הייתי משאיר: גרשון, קולמן, ווריק, ווטסון, כהן סבן.
רובינשטיין וקרביץ להשאלה. הכי חשוב לדלל את הסגל. איכות > כמות.
הייתי רוצה שיביאו אחד מבין משעור או פישר מהרצליה שירדו ליגה ויחפשו עוד שחקן-שניים שיוכלו באמת להועיל.
אחד מהדברים שהפילו אותנו זה שאנחנו העלנו את אייזנהארט וקרביץ מהספסל כשליריבה יש שחקנים "קצת" יותר טובים ואז נפתח פער שכבר קשה לסגור.
מהזרים: סווינג וברון.
צריך סנטר חדש. דונלדסון נתן עונה יפה אבל העומס גבר עליו ובחודשיים האחרונים הוא לא איתנו. הייתי שמח למישהו יותר דומנניטי מתחת לצבע ויותר אתלט.
בנוסף צריך שחקן כמו כריסטון שיוריד מסווינג את נטל ניהול המשחק והקליעה. מישהו שיהיה הבעל בית ויהיה אפשר לסמוך עליו שיהיה שווה את ה15+ נקודות גם מול מכבי וירושלים.
בסופו של דבר צריך לזכור שהכי חשוב להישאר עוד עונה בליגת העל. צריך ליצור מסורת לפני שאנחנו מדברים במושגים של פלייאוף עליון כמטרה.