רותם חטואל חתם
Re: רותם חטואל חתם
זה כבר יותר מעייף מאשר מעצבן.
כבר איבדתי את הספירה כמה פעמים הוא רץ בטיפשות לתוך דבוקה של שחקני ריינה, הוא פשוט מתעקש לא להפעיל את המוח.
אם הייתי מאמן ושחקן שלי היה עולה ככה לשחק באנוכיות מוחלטת הייתי נותן לו לחזור לב״ש ברגל.
כבר איבדתי את הספירה כמה פעמים הוא רץ בטיפשות לתוך דבוקה של שחקני ריינה, הוא פשוט מתעקש לא להפעיל את המוח.
אם הייתי מאמן ושחקן שלי היה עולה ככה לשחק באנוכיות מוחלטת הייתי נותן לו לחזור לב״ש ברגל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שוב משחק רע, שוב מוחלף, שוב עושה פוזות בחילוף ובנוסף מוסיף תנועה לקהל ששרק לו בוז .
בסיום שכל הקבוצה מתקרב לגדר וחוגגת הוא תופס מהם מרחק של 2 מטר (לא רק הוא האמת, גם טבוע ביד ותורג׳מן) ונעמד מאחור עד שברדה בא ודוחף אותו להצטרף לחגיגות , אחרי חצי דקה ברדה היה חייב ללכת להתראיין וחטואל מיד אחריו הסתובב והלך אחרי שכולם עדיין חוגגים עם הקהל.
הילד הזה כנראה לא יודע שקו דק מפריד בין אהבה לשנאה וכשמזלזלים בקהל של הפועל ב״ש הוא לא אוהב את זה והוא מתהפך עליו הוא יכול לשאול את רוני לוי ובמיוחד את מי שהוא מחקה (או לפחות מנסה), מאור בוזגלו.
בסיום שכל הקבוצה מתקרב לגדר וחוגגת הוא תופס מהם מרחק של 2 מטר (לא רק הוא האמת, גם טבוע ביד ותורג׳מן) ונעמד מאחור עד שברדה בא ודוחף אותו להצטרף לחגיגות , אחרי חצי דקה ברדה היה חייב ללכת להתראיין וחטואל מיד אחריו הסתובב והלך אחרי שכולם עדיין חוגגים עם הקהל.
הילד הזה כנראה לא יודע שקו דק מפריד בין אהבה לשנאה וכשמזלזלים בקהל של הפועל ב״ש הוא לא אוהב את זה והוא מתהפך עליו הוא יכול לשאול את רוני לוי ובמיוחד את מי שהוא מחקה (או לפחות מנסה), מאור בוזגלו.
ושוב יוצא לקול שריקות בוז של האוהדים שלו
משחק לבד מול 2 בלמים ומרחיקים כדורים שאפילו אמבפה לא מגיע אליהם
משחק לבד מול 2 בלמים ומרחיקים כדורים שאפילו אמבפה לא מגיע אליהם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מעניין מתי תבינו שזה השחקן והבן אדם לטוב ולרע.
אני כותב את זה בפעם המי יודע כמה כשכל פעם מספרים לי שאם ישתנה ואם ישפר את הכושר הגופני ואם יהיה יותר מקצוען ואם יתבגר ואם ואם ואם הוא יהיה שובר שיווין.
אין אם בחיים, זה מה שמבדיל בסוף בין שחקנים שמיקסמו את הקרירה לשחקנים של תקופות או שמתאימים בעיקר לעשות שינוי מהספסל.
אני באופן אישי השלמתי עם חטואל והחסרונות שלו, ככה אין לי ציפיות וקל לי הרבה יותר לאהוב אותו.
אני כותב את זה בפעם המי יודע כמה כשכל פעם מספרים לי שאם ישתנה ואם ישפר את הכושר הגופני ואם יהיה יותר מקצוען ואם יתבגר ואם ואם ואם הוא יהיה שובר שיווין.
אין אם בחיים, זה מה שמבדיל בסוף בין שחקנים שמיקסמו את הקרירה לשחקנים של תקופות או שמתאימים בעיקר לעשות שינוי מהספסל.
אני באופן אישי השלמתי עם חטואל והחסרונות שלו, ככה אין לי ציפיות וקל לי הרבה יותר לאהוב אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לאוהדים הוותיקים שלנו יש קטע שהם לא יכולים להעביר עונה מבלי שהם שונאים שנאת מוות לפחות 2-3 שחקנים שלנו.
לא מאשים את חטואל בחוסר אונים שלו כמו שלא האשמתי את ארתור בסיטואציה דומה. זה לא כדורגל ואין שחקן בעולם שיכול לבוא לידי ביטוי ככה.
ובכללי- את המשך העונה חטואל צריך להעביר כסופרסאב כמו בימים הטובים.
הוא מתקשה כשהוא לבד באמצע ובאגף הוא לא רלוונטי. העמדה היחידה שלו היא חלוץ שני וברדה לא רוצה לשחק עם שני חלוצים.
לא מאשים את חטואל בחוסר אונים שלו כמו שלא האשמתי את ארתור בסיטואציה דומה. זה לא כדורגל ואין שחקן בעולם שיכול לבוא לידי ביטוי ככה.
הוא מתקשה כשהוא לבד באמצע ובאגף הוא לא רלוונטי. העמדה היחידה שלו היא חלוץ שני וברדה לא רוצה לשחק עם שני חלוצים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני לא מסכים. הוא יכול וצריך לשחק חלוץ שפיץ.הפועלעולה כתב: ↑16 אפריל 2024, 10:47לאוהדים הוותיקים שלנו יש קטע שהם לא יכולים להעביר עונה מבלי שהם שונאים שנאת מוות לפחות 2-3 שחקנים שלנו.
זה לא אומר שזה מתאים לכל משחק. זה מתאים בעיקר מול קבוצות שמסתגרות נגדנו.
מול יריבה פיזית ואגרסיבית כמו מכבי תל אביב, נדרש ללכת מכות, לחלק מרפקים וקצת מהירות במעברים ולזה הוא פחות מתאים כחלוץ בודד.
קשה מאוד לאהוב בן אדם שעושה הכל כדי לבדל את עצמו מיתר הקבוצה, כל חילוף שלו זה מופע בפני עצמו, הפרצוף חמוץ כשהוא לא כובש למרות שהקבוצה מנצחת וכמובן שהאגואיזם הזה גם חודר לדשא כאשר הוא לא מסוגל לשחרר כדור מהרגל.
אולי מנסה להיות איזה חיקוי של בוזגלו אבל כרגע הוא דומה לו רק באופי המסריח, חבל מאוד שהוא מתאמץ ולא לכיוון הנכון.
אולי מנסה להיות איזה חיקוי של בוזגלו אבל כרגע הוא דומה לו רק באופי המסריח, חבל מאוד שהוא מתאמץ ולא לכיוון הנכון.
שחקן שחוץ מגולים אין בו כלום.
ברגע שאין גולים, נשאר הכלום.
ברגע שאין גולים, נשאר הכלום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתם תבינו בשלב מסוים שהדבר הכי טוב לעשות עם חטואל זה להפוך אותו לסופר סאב.Melikson24 כתב: ↑16 אפריל 2024, 11:14אני לא מסכים. הוא יכול וצריך לשחק חלוץ שפיץ.
זה לא אומר שזה מתאים לכל משחק. זה מתאים בעיקר מול קבוצות שמסתגרות נגדנו.
מול יריבה פיזית ואגרסיבית כמו מכבי תל אביב, נדרש ללכת מכות, לחלק מרפקים וקצת מהירות במעברים ולזה הוא פחות מתאים כחלוץ בודד.
אולי בתקופות שהכל הולך לו אפשר לפתוח איתו, אבל הכושר הגופני שלו מביך. הוא בקושי הצליח לרוץ אתמול, ולכן התפקיד הכי טוב עבורו זה להיכנס לחצי שעה כשההגנה מהצד השני עייפה, כשלרוב יש שטחים או לכל הפחות גישה יותר התקפית למשחק. שם הוא קטלני.
מי שפותח איתו בהרכב יגלה שחקן שכבר בדקה ה-30 אין לו אוויר לרוץ וכל הפעולות שלו רעות, בניגוד לפעולות כמחליף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
זה ידוע כבר שנים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 אפריל 2024, 12:08אתם תבינו בשלב מסוים שהדבר הכי טוב לעשות עם חטואל זה להפוך אותו לסופר סאב.
אולי בתקופות שהכל הולך לו אפשר לפתוח איתו, אבל הכושר הגופני שלו מביך. הוא בקושי הצליח לרוץ אתמול, ולכן התפקיד הכי טוב עבורו זה להיכנס לחצי שעה כשההגנה מהצד השני עייפה, כשלרוב יש שטחים או לכל הפחות גישה יותר התקפית למשחק. שם הוא קטלני.
מי שפותח איתו בהרכב יגלה שחקן שכבר בדקה ה-30 אין לו אוויר לרוץ וכל הפעולות שלו רעות, בניגוד לפעולות כמחליף.
הבעיה שהפכו אותו לכוכב והיום הוא לא ישלים עם מעמד כזה.
חטואל לא כוכב, אבל כן אחד השחקנים הכי איכותיים מקדימה.
בסגנון משחק הזה אין לו מה למכור, והוא נמצא במומנטום רע שרק מעצים את הכל.
לי חבל עליו, בלעדיו משחק ההתקפה שלנו פחות מסוכן. לא סתם אנחנו צריכים פנדל/נייח כדי לכבוש כבר לא מעט זמן.
בלעדיו יהיה קשה להביא גביע. צריך לפתור את זה ולא להעצים את זה.
אני גם מחכה ליום שישחק מאחורי ארתור, לא חושב שיקרה.
בסגנון משחק הזה אין לו מה למכור, והוא נמצא במומנטום רע שרק מעצים את הכל.
לי חבל עליו, בלעדיו משחק ההתקפה שלנו פחות מסוכן. לא סתם אנחנו צריכים פנדל/נייח כדי לכבוש כבר לא מעט זמן.
בלעדיו יהיה קשה להביא גביע. צריך לפתור את זה ולא להעצים את זה.
אני גם מחכה ליום שישחק מאחורי ארתור, לא חושב שיקרה.