מעודכן 26.2 ...
טוב ,
הייתי צריך יומיים לגבש את ההרגשות והתחושות מהמשחק הזה .
שוב באים לבלומפילד בעמדה טובה מאוד לעשות את האקסטרה צעד קדימה ושוב לא מופיעים למשחק .
שנה אחרי שנה אחרי שנה .
מאמן אחרי מאמן אחרי מאמן .
בכל קבוצה היו לנו לפחות 2-3 עוגנים מנטליים שלא מצליחים לסחוב את השאר .
לא יודע להסביר את זה .
אולי צריך לשים בכניסה לבלומפילד לשחקנים שלט איך שהם יורדים מהאוטובוס הם רואים : ברוכים הבאים לטדי/מושבה ... מבאס .
לעניינינו -
1. לא ברור איך ברדה לא הבין עד היום שאמצע של שמיר ואליאס זה אמצע שדברים טובים לא יצאו ממנו . ראינו את זה כבר בכמה משחקים העונה . למה העינוי הנגרי הזה ?
2. לא התכוננו למילסון . לא באה עזרה לפוקו , את סטויאנוב הוא עבר ברכות והייתה עוד פריצה שלו שבריירו או ויטור נמנעו מלתת לו גוף כשזה עדיין 30 מ' מהשער ולא מהווה סיכון . מבחינתי זה גם על ברדה .
3. חילופים לא מתאימים . להכניס את גאנח ולהוציא את שושנאצ'ב שנראה היה במשחק מול מכבי פ"ת ששיתוף הפעולה ביניהם מעולה , זה בדיוק ההיפך ממה שצריך .
4. את החילוף של סטויאנוב אני יכול להבין . הוא אולי היה הכי פעלתן וניסה , אבל חסר לו התכל'ס . המסירה האחרונה לא טובה .
5. חתואל יצא מרצף ההבקעות . הגיע זמן ספסל .
6. גם ספר בירידה . הוא צעיר וזה טבעי לצעירים . אבל מורגש שתחרות על העמדה חסרה שם . נקווה שבדש וקיניונס ייצרו את זה .
7. שאפו לכמעט 4000 באר שבעים שהאמינו והגיעו לתת ת'גרון .
8. הכי מרגיז זה שזה משחק של תיקו עם כמה שלא הופענו למשחק . זה רק מוכיח שלא צריך להתעלות יותר מידי כדי לנצח .
9. אליאסי - אני מאוהב
10. איתן טיבי - לא נס ליחו
הפנים לשמינית הגביע .
מעניין איזו רוטציה ברדה יעשה .
אבל מה שבטוח זה שאסור להקל ראש .
טבריה אמנם קצת נסוגה בפורמה שלה בזמן האחרון אך היא יריבה עיקשת ועם סגל טוב שלא תבוא להתבטל .
ויטור , חתואל וסטויאנוב עדיין מרחק של צהוב אחד מהרחקה ( יש להם 4 ואם יקבלו מול טבריה - ייעדרו מול בית"ר בטרנר ביום שני בשבוע הבא ) .
ויטור וחתואל צפויים לנוח עקב פציעות וגורדנה חוזר מהשעיית צהובים .
עם כל האכזבה , אנחנו עדיין במשחק ב-2 הזירות .
להאמין , להרים את הראש , להפיק לקחים ולהסתכל לכולם בלבן של העיניים .
יאללה ב"ש