הפועל באר שבע - המאבק על העלייה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

הפועל באר שבע - המאבק על העלייה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עונה ארוכה עברה על הפועל באר שבע בכדורסל לאחר שהוקמה מחדש הקיץ כקבוצה השייכת לאוהדים.
2 מחזורים לסיום העונה, הקרב על העלייה חי מתמיד לאחר שרמת הנגב, שנלחמת עם באר שבע על העלייה מהמקום ה2, הפסידה היום במשחק ההשלמה שלה בצורה דרמטית 59 -58 בקיבוץ חצרים לבני שמעון המקומית לעיני אולם מלא.

המצב בטבלה, 2 מחזורים לסיום העונה:
מקום 2 - הפועל באר שבע 20 משחקים 35 נקודות
מקום 3 - הפועל רמת נגב 20 משחקים 35 נקודות (בעקבות המפגשים בין הצדדים במקרה של שיווין בנקודות הפועל באר שבע עדיפה)
מקום 4 - הפועל מיתר 20 משחקים 34 נקודות.

לוח המשחקים עד סוף העונה:
מחזור 21 - הפועל באר שבע במשחק בית מול הפועל מיתר במקיף ד' (יום רביעי הקרוב בשעה 20:30), הפועל רמת נגב בבית מול הפועל ערד.
מחזור 22 - הפועל באר שבע יוצאת במחזור האחרון למשחק חוץ קשה מול דימונה, רמת הנגב יוצאת למשחק חוץ מול אליצור באר שבע.

הסיכוים:
הכל בידים של הפועל באר שבע. 2 ניצחונות במשחקים שנותרים, והיא מסיימת במקום ה2, שכניראה יוביל לעליית ליגה. עם זאת, אסור לשכוח שלפני באר שבע 2 משחקים קשים, הראשון בבית מול מיתר, שאם תנצח תכנס היא למאבקי העלייה על חשבונה של באר שבע, והשני בחוץ מול דימונה שהיא קבוצת בית מובהקת.
לעומתה, להפועל רמת נגב יש על הנייר 2 משחקים קלים יותר מול ערד ואליצור באר שבע מהתחתית.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Re: הפועל באר שבע - המאבק על העלייה

וכאן כל אחד ואחד מכם נכנס לתמונה.
נכון, גם אם נסיים במקום ה2 אנחנו צריכים לחכות להתפתחויות ב"שולחן הירוק" כדי לעלות ליגה, אבל לפני שבכלל מתעסקים בזה, אנחנו צריכים לנצח את 2 המשחקים הנותרים שנשארו לנו.
בשביל לנצח את המשחקים הנותרים, גם בדימונה וגם ביום רביעי הקרוב מול מיתר, אנחנו צריכים כל אחד ואחד מכם. אנחנו צריכים את הנוכחות שלכם, את התמיכה שלכם, את העידוד שלכם. תבואים עם אוהדים נוספים, תבואו עם חברים, ותעזרו לדחוף אותנו קדימה.
המקום השני הוא בהישג יד והוא המטרה כרגע ובשביל זה אנחנו צריכים את התמיכה שלכם במשחקים שנשארו.
משימת העלייה מתחילה כבר ביום רביעי הקרוב במקיף ד' מול מיתר, נוכחות חובה -
https://www.facebook.com/?sk=messages#! ... 623&ref=mf" onclick="window.open(this.href);return false;

תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

כולם ברביעי במקיף ד'!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

שימו לב!!!
הרגע הגיע אישור להקדמת המשחק לשעה 20:00, בכדי למנוע התנגשויות עם משחק ליגת האלופות!!!
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

רן אלתר כתב:שימו לב!!!
הרגע הגיע אישור להקדמת המשחק לשעה 20:00, בכדי למנוע התנגשויות עם משחק ליגת האלופות!!!

נו ומה עזר? סידרו לנו בסוף הארכה :D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

https://hb7.co.il/?p=2699" onclick="window.open(this.href);return false;
עמותת אוהדי הפועל באר-שבע (ע"ר) תעמיד הסעה ללא תשלום לרשות המבקשים לעודד את הקבוצה במשחק בדימונה. ההסעה תצא בשעה 19:00 ותתאפשר ברישום מוקדם אצל חבר הוועד המנהל רן אלתר בטלפון 054-6845889. כולנו אוהדים. חברים. שותפים
באר-שבע צפוי לחזור הקפטן בני רווה אחרי פציעה. אגב, במקביל למשחק של הפועל באר-שבע יתקיים באולם רעות משחק בין אליצור באר-שבע ב' להפועל רמת-הנגב, המבקשת אף היא לסיים את העונה במקום השני בטבלה.

כולם מוזמנים להצטרף להסעה שיוצאת היום בשעה 19:00 ממקיף ד' לדימונה.
בואו תעזרו לנו ותדחפו אותנו לניצחון.

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני מדווח כעת על ידי האוהד המסור בוריס שניצחנו - כלומר הבטחנו את המקום השני והעליה שלנו לליגה א' תלויה כרגע בהחלטה שתתקבל על ה"שולחן הירוק" של איגוד הכדורסל, כל זאת בהנחה שגבולות שוב יוותרו על העליה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הפועל באר-שבע שוב לא איכזבה את אוהדיה ורשמה ניצחון גדול מול אחת הקבוצות הביתיות ביותר
בליגה. האדומים מנצחים 102:82 בתצוגת כדורסל נהדרת לאחר שכבר פיגרו ב-12 הפרש.
מי שלא היה בדימונה הפסיד חוויה מרגשת וסיום נהדר לעונה שהיתה מבחינתי מדהימה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אריק כתב: מי שלא היה בדימונה הפסיד חוויה מרגשת וסיום נהדר לעונה שהיתה מבחינתי מדהימה.
תזרע לאורי ולי עוד קצת מלח על הפצעים.... :בוכה:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

היה משחק נפלא היום, לדעתי הטוב ביותר של הקבוצה מאז שאני הגעתי. בזמן שרמת נגב מנצחת עם הבאזר את אליצור באר שבע ומפעילה עלינו את הלחץ הגענו לרבע השני בפיגור 11 מול קבוצה שהפסידה על מגרשה הביתי רק פעמיים השנה (לרמת נגב ולגבולות), שנלחמה ושנתנה הכל.
אבל אז התחלנו לשחק את המשחק שלנו, הכתבנו את קצב המשחק, ואחרי רבע שני נפלא לא הסתכלנו אחורה.
היה תענוג לשחק עם קבוצת הגברים שיש לנו היום , היה תענוג לראות את הקהל האדום צובע גם את דימונה באדום ודוחף אותנו, ועכשיו רק נשאר (חוץ מסיכומים) לחכות להחלטה קטנה של האיגוד שתיתן לנו שמחה אדירה.

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

בהחלט תצוגה מעולה של קבוצת הגב-גברים הפייטרים שהתגבשה לה במהלך העונה בהפועל באר-שבע בכדורסל!
אני גם חושב שזה היה אחד ממשחקי השיא של הקבוצה העונה, כולל רבע שני מוחץ שנגמר 31-3(!!!) לנו.

כעת אנחנו רק יכולים לקוות שהחלטות האיגוד יבואו לקראתינו, ושבשנה הבאה יהיה לנו דרבי חם בליגה א' דרום!

לפני שנגיע אל שלב הסיכומים אני רוצה להודות לכל השחקנים שלקחו חלק בעונה הנפלאה וההיסטורית הזו, לכל הנאמנים והטרום-נאמנים שבלעדיהם לא היינו יכולים לעשות כלום, לכל חברי ההנהלה והאנשים שעבדו קשה מחוץ למגרש, וכמובן לכל אחד ואחת מהצבא האדום שבשבילו אנחנו כאן, בלי הקהל הנפלא שיש לנו, אין לנו זכות קיום!
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב: תזרע לאורי ולי עוד קצת מלח על הפצעים.... :בוכה:

באמת לא יפה :לאלא:

שלח תגובה