דע את היריב: הפועל ר"ג
- אוהד מרחוק
דע את היריב: הפועל ר"ג
"בליגה הזו אין משחקים קלים". נדמה שניתן לומר את המשפט הזה לקראת כל התמודדות בליגה הלאומית. אך ביום שישי המשפט הזה מקבל משנה תוקף, כאשר הפועל ב"ש תפגוש יריבה "מושלמת", שלאחר 4 משחקי ליגה, בטורי ההפסדים והתיקו שלה נמצאת הסיפרה 0.
ר"ג ממוקמת במקום השני בטבלה, כאשר רק יחס שערים נחות מפריד בינה ובין המקום הראשון, בו ניצבת הפועל חיפה.
הפועל ר"ג מציגה סגל איכותי, כאשר בשער עומד רפי כהן הוותיק והמנוסה ובהגנה ניתן למצוא את תמיר בן עמי כמגן שמאלי, אלי לוי ואבי הסופר כבלמים וקובי מוסא שהצטרף השנה בעמדת המגן הימני.
את חוליית הקישור מוביל קובי חסן הבלתי נלאה ולצידו שי רביבו, משה אבוטבול, קובי שריקי וויליאם סוארז המצוין והיציב.
ההתקפה המעולה כוללת את מיודענו המפציץ ג'ורג' דאטורו, מור גולן, רוברטו סאנצ'ז הפרגוואי הצעיר (הטכני והזריז) שהגיע ממכבי פ"ת ורוני אוחנה (המורחק עדיין מהעונה הקודמת).
כאמור, הפועל ר"ג התחילה את העונה בצורה אידיאלית וניצחה בכל ארבעת המחזורים עד כה. בדרך היא הספיקה לצאת מפיגור 0-2 מול הפועל ירושלים ולנצח 3-2 עם שערים בדקות הסיום, לנצח 1-0 קטן את כפ"ס וקריית אתא ולהביס את בני לוד 3-0. המשחק הביתי היחידי של ר"ג עד כה היה מול כפ"ס.
כובשי השערים של ר"ג עד כה הם דאטורו, גולן וסאנצ'ז (2 כל אחד) וחסן.
המכתש הוא מגרש ביתי קשה. בעונה הקודמת הפועל ב"ש יצאה משם עם הפסד 0-1.
אמנם לקבוצתו של גיא לוי יש את הכלים לנצח כל קבוצה בליגה הזאת, אך ביום שישי הפועל ב"ש תצטרך להיות במיטבה, על מנת לצאת עם 3 הנקודות.
ר"ג תחסר במשחק את סוארז ושריקי שהורחקו במחזור האחרון ואת אוחנה שמורחק מהעונה הקודמת, ואילו מור גולן וקובי מוסא חוזרים מהרחקות.
ר"ג ממוקמת במקום השני בטבלה, כאשר רק יחס שערים נחות מפריד בינה ובין המקום הראשון, בו ניצבת הפועל חיפה.
הפועל ר"ג מציגה סגל איכותי, כאשר בשער עומד רפי כהן הוותיק והמנוסה ובהגנה ניתן למצוא את תמיר בן עמי כמגן שמאלי, אלי לוי ואבי הסופר כבלמים וקובי מוסא שהצטרף השנה בעמדת המגן הימני.
את חוליית הקישור מוביל קובי חסן הבלתי נלאה ולצידו שי רביבו, משה אבוטבול, קובי שריקי וויליאם סוארז המצוין והיציב.
ההתקפה המעולה כוללת את מיודענו המפציץ ג'ורג' דאטורו, מור גולן, רוברטו סאנצ'ז הפרגוואי הצעיר (הטכני והזריז) שהגיע ממכבי פ"ת ורוני אוחנה (המורחק עדיין מהעונה הקודמת).
כאמור, הפועל ר"ג התחילה את העונה בצורה אידיאלית וניצחה בכל ארבעת המחזורים עד כה. בדרך היא הספיקה לצאת מפיגור 0-2 מול הפועל ירושלים ולנצח 3-2 עם שערים בדקות הסיום, לנצח 1-0 קטן את כפ"ס וקריית אתא ולהביס את בני לוד 3-0. המשחק הביתי היחידי של ר"ג עד כה היה מול כפ"ס.
כובשי השערים של ר"ג עד כה הם דאטורו, גולן וסאנצ'ז (2 כל אחד) וחסן.
המכתש הוא מגרש ביתי קשה. בעונה הקודמת הפועל ב"ש יצאה משם עם הפסד 0-1.
אמנם לקבוצתו של גיא לוי יש את הכלים לנצח כל קבוצה בליגה הזאת, אך ביום שישי הפועל ב"ש תצטרך להיות במיטבה, על מנת לצאת עם 3 הנקודות.
ר"ג תחסר במשחק את סוארז ושריקי שהורחקו במחזור האחרון ואת אוחנה שמורחק מהעונה הקודמת, ואילו מור גולן וקובי מוסא חוזרים מהרחקות.
- fc beer sheva
Re: דע את היריב: הפועל ר"ג
אכן משחק קשה , תודה על הסקירה..
רק תיקון ויליאם סוארז לא ישחק בשישי , הוא קיבל אדום במשחק הקודם ביחד אם עוד שחקן רמת גני ששחכתי את שמו .
הולך להיות משחק קשה אבל יש לי מה זה תחושה טובה
רק תיקון ויליאם סוארז לא ישחק בשישי , הוא קיבל אדום במשחק הקודם ביחד אם עוד שחקן רמת גני ששחכתי את שמו .
- אוהד מרחוק
שים לב שזה רשום. (בשתי השורות האחרונות)fc beer sheva כתב:אכן משחק קשה , תודה על הסקירה..
תגיד, אתה בסדר מר בחור?fc beer sheva כתב:
הוא כתב שסוארז יחסר ביום שישי אז למה לתקן אותו?
בכל מקרה, כל פעם שאני שומע את השם "הפועל רמת גן" אני חש בחילה. לא כל יום חוטפים לך גביע לאור זרקורים
נערך לאחרונה על ידי dudi2002 ב 29 ספטמבר 2008, 16:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק ניצחון..
קשה מאוד לשחק במגרש זוועתי שכזה , הדריבלים של השחקנים הכשרוניים שלנו לא יצליחו שם וצריך לשחק רק על סגנון הכדורגל האנגלי עם כדורים ארוכים ולקוות לטוב , קשה לי לראות קבוצה שתשחק שם משחק מסודר ותצליח לצאת משם עם נקודות.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
נראה שאים זה היה ההרכב של הפועל באר שבע.
אף אחד לא היה מרים גבה.
סגל שחקנים עם עבר של ליגת העל כמעט בדיוק כמו לנו.
ההבדל הוא שהסגל של ר"ג הוא נטול טאלנטים אבל עם רזומה של שחקנים אפורים.
ושלנו סגל שבאחד על אחד עולה על כול שחקן של ר"ג.
אבל ואבל גדול אנחנו בליגה השניה .וכאן אנחנו זקוקים לאותם "אפורים"
כולי תקווה שהכדורגל היפה ינצח את האפור.
אף אחד לא היה מרים גבה.
סגל שחקנים עם עבר של ליגת העל כמעט בדיוק כמו לנו.
ההבדל הוא שהסגל של ר"ג הוא נטול טאלנטים אבל עם רזומה של שחקנים אפורים.
ושלנו סגל שבאחד על אחד עולה על כול שחקן של ר"ג.
אבל ואבל גדול אנחנו בליגה השניה .וכאן אנחנו זקוקים לאותם "אפורים"
כולי תקווה שהכדורגל היפה ינצח את האפור.
משחק קשה מאוד
אני מקווה שנצליח לצאת משם
אם חיוכים
אני מקווה שנצליח לצאת משם
אם חיוכים
המכתש הוא אחד המגרשים הקשים בליגה הזו ובשביל לנצח אנחנו צריכים לתת לשחקנים הרגשה ביתית עד כמה שניתן.
הבנתי שיש בעיות בהקצאת כרטיסים למשחק, הם מוכנים לתת לנו רק 150 (רשום במעריב).
אני מקווה שבסופו של דבר הכל יסתדר ונוכל להגיע לשם בכמות מקסימלית וגם לנצח את המשחק.
הבנתי שיש בעיות בהקצאת כרטיסים למשחק, הם מוכנים לתת לנו רק 150 (רשום במעריב).
אני מקווה שבסופו של דבר הכל יסתדר ונוכל להגיע לשם בכמות מקסימלית וגם לנצח את המשחק.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
תודה רבה על הסקירה.
הפועל רמת גן באמת יריבה קשה ועוד במכתש.
עם רוח לחימה, ועם סגל שחקנים כמו שלנו, צריכים וחייבים לנצח את הפועל רמת גן.
הפועל רמת גן באמת יריבה קשה ועוד במכתש.
עם רוח לחימה, ועם סגל שחקנים כמו שלנו, צריכים וחייבים לנצח את הפועל רמת גן.
- אדום לעולם ועד
תודה על הסקירה.
אני לא רוצה לפתוח עין או משהו, אבל יש לי הרגשה של 1-0 להפועל. אני בטוח שקל זה לא הולך להיות באיחוד כשתנאי המרגש לא נותנים לשחק כדורגל שותף כמו ששחקני הפ' ב"ש יודעים. אבל בלי הרבה תרוצים, הפועל באר שבע חייבת ממשחק כזה לצאת עם 3 נק' בכיס.
החלק האחורי של ר"ג , לא ממש מרשים אותי, לעומת החלק הקידמי החזק שלהם בניווטו של קובי חסן הוותיק.
אני לא רוצה לפתוח עין או משהו, אבל יש לי הרגשה של 1-0 להפועל. אני בטוח שקל זה לא הולך להיות באיחוד כשתנאי המרגש לא נותנים לשחק כדורגל שותף כמו ששחקני הפ' ב"ש יודעים. אבל בלי הרבה תרוצים, הפועל באר שבע חייבת ממשחק כזה לצאת עם 3 נק' בכיס.
החלק האחורי של ר"ג , לא ממש מרשים אותי, לעומת החלק הקידמי החזק שלהם בניווטו של קובי חסן הוותיק.
הפועל באר שבע תחזור ובגדול . אלונה ברקת - היהלום של הנגב.
התגעגתי לפינה שלך מיכה .
בכל מקרה אני חושש יותר ממשחקים כמו נגד קריית אתא, רמת השרון עכו וקבוצות מהסוג הזה מאשר נגד קבוצות כמו הפועל רמת-גן והפועל חיפה שבאות לשחק כדורגל כי הוכח שכשקבוצות באות לשחק נגדנו זה נגמר רע מבחינתם.
מה גם שאם נסתכל לאורך השנים אף פעם לא הפסדנו בצורה משפילה או משהו נגד קבוצות הצמרת.
בשנה שעברה הבסנו את הכח פעמיים ולקחו מאיתנו ניצחון בפתח תקווה .
לפניי שנתיים, ניצחנו את סכנין בבית ועשינו חיים קשים לקריית שמונה.
לפניי שלוש שנים כשהכח והרצליה עלו הקשנו עליהם בכל משחק שהם שיחקנו נגדנו ואני חושב שניצחנו משחק אחד או שניים נגד הרצליה.
קל זה לא הולך להיות, אבל עם קהל דוחף וקבוצה לוהטת אנחנו יכולים לעשות את זה בגדול.
בכל מקרה אני חושש יותר ממשחקים כמו נגד קריית אתא, רמת השרון עכו וקבוצות מהסוג הזה מאשר נגד קבוצות כמו הפועל רמת-גן והפועל חיפה שבאות לשחק כדורגל כי הוכח שכשקבוצות באות לשחק נגדנו זה נגמר רע מבחינתם.
מה גם שאם נסתכל לאורך השנים אף פעם לא הפסדנו בצורה משפילה או משהו נגד קבוצות הצמרת.
לפניי שלוש שנים כשהכח והרצליה עלו הקשנו עליהם בכל משחק שהם שיחקנו נגדנו ואני חושב שניצחנו משחק אחד או שניים נגד הרצליה.
קל זה לא הולך להיות, אבל עם קהל דוחף וקבוצה לוהטת אנחנו יכולים לעשות את זה בגדול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- הסניגור האדום
הקונטציה של המילה השפלה לא באה לי טובניב כתב:התגעגתי לפינה שלך מיכה .
שמזכירים אותה באותה נשימה עם הפועל חיפה
ומזי אוחיון בטח תסכים איתי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שדוקא שמדובר בקבוצה מאוד לא מאוזנת.
קישור והתקפה יצרתים מאוד ואיכותים מאוד לצד שחקני הגנה בינונים ומטה.
רפי כהן הרבה מעבר לשיא, מוסא גם בשיאו לא היה שחקן איכותי, גם בן עמי ולוי הם לא שחקני הגנה באיכות גבוהה.
מה שכן המשחק הזה יהיה מבחן גדול עבור דנדי שמשחק מול הקבוצה שאותה עזב בטונים קצת צורמים כשרמת גן לחצה עליו להישאר ובסוף הוא בחר אותנו.
נ.ב
מה הסיפור עם הכרטיסים? כמה בסוף הוקצאו והאם אפשר להשיג אותם במכירה מוקדמת?
קישור והתקפה יצרתים מאוד ואיכותים מאוד לצד שחקני הגנה בינונים ומטה.
רפי כהן הרבה מעבר לשיא, מוסא גם בשיאו לא היה שחקן איכותי, גם בן עמי ולוי הם לא שחקני הגנה באיכות גבוהה.
מה שכן המשחק הזה יהיה מבחן גדול עבור דנדי שמשחק מול הקבוצה שאותה עזב בטונים קצת צורמים כשרמת גן לחצה עליו להישאר ובסוף הוא בחר אותנו.
נ.ב
מה הסיפור עם הכרטיסים? כמה בסוף הוקצאו והאם אפשר להשיג אותם במכירה מוקדמת?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם הייתי אומר רודה זה היה בסדר?הסניגור האדום כתב: הקונטציה של המילה השפלה לא באה לי טוב
שמזכירים אותה באותה נשימה עם הפועל חיפה
ומזי אוחיון בטח תסכים איתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,