לא, זה לא שאלונה הולכת להוריד את התקציב שהיה בליגה הלאומית אלא פשוט מודיעה שלא תשלם את הסכומים של גאידמק.
"התקציב שלנו יגדל, אבל הרבה פחות ממה שתכננתי", מודיעה אלונה ברקת, הבעלים של הפועל ב"ש, "נשלם פחות, אבל בזמן. אני נתקלת בתופעה ששחקן שקיבל 400 אלף דולר ומקבל ממני הצעה של 150 אלף דולר פשוט נכנס לטראומה".
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1495720" onclick="window.open(this.href);return false;
אלונה: "נשלם פחות, אבל בזמן"
אלונה: "נשלם פחות, אבל בזמן"
נערך לאחרונה על ידי ניב ב 03 יוני 2009, 10:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: "נשלם פחות, אבל בזמן"
אלונה מפגינה שפיות כלכלית ואני חושב שעל כולנו לברך על כך.
התפוצצה הבועה של שחקנים שמרוויחים סכומי עתק על כלום.
ניהול מסודר ותקין - ושחקנים שמקבלים מה שהובטח להם בדיוק של שעון שוויצרי - זה המוטו וזה מה שיוביל אותנו להיות קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי.
התפוצצה הבועה של שחקנים שמרוויחים סכומי עתק על כלום.
ניהול מסודר ותקין - ושחקנים שמקבלים מה שהובטח להם בדיוק של שעון שוויצרי - זה המוטו וזה מה שיוביל אותנו להיות קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
טוב מאוד!!! עד שלא יתחילו להגיע למקום העבודה ל8-9 שעות ביום כמו אחיהם האירופאיים אין סיבה לשלם לשחקנים הישראלים כאלה סכומים, מעטים השחקנים בכדורגל הישראלי ששווים היום יותר מ-100,000 $ בעונה. אסור להשתגע, מי שיוכיח מקצוענות נכונות יכולות יוכל לשדרג את מקצועו, אבל לא על בסיס שמו אלא על בסיס תצוגות תכלית....
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מלכה!!
לא רוצים שלא יבואו לפה..!!
לא רוצים שלא יבואו לפה..!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
צודקת!
להכנס לפרופורציות. ראינו מה הסערה והטירוף של גיאדמק עשו פה, ביית"ר מתפרקת עם חוב של 200 מליון.
עדיף עבודה איכותית וארוכה מאשר איבוד חושים שיגרור איבוד שליטה.
להכנס לפרופורציות. ראינו מה הסערה והטירוף של גיאדמק עשו פה, ביית"ר מתפרקת עם חוב של 200 מליון.
עדיף עבודה איכותית וארוכה מאשר איבוד חושים שיגרור איבוד שליטה.