איאד אבו עביד - חתם ל3 שנים
Re: איאד אבו עביד
פשכצקי אומר 130 אלף דולר. כנראה באמת מדובר על סכומים נמוכים מאוד.
כמה הוא הרוויח בהפועל ת"א וכמה הניסנובים הציעו לו שזה גרם לו לעזוב את הבית שלו? הזוי.
כמה הוא הרוויח בהפועל ת"א וכמה הניסנובים הציעו לו שזה גרם לו לעזוב את הבית שלו? הזוי.
מצד אחד אני שמח ששחקנים מקבלים פה חוזים שתואמים את הגודל שלהם ואין להם ביקוש במקומות אחרים
קצת שפיות לכוכבים
קצת שפיות לכוכבים
גם אני זוכר בעיקר איך וואקמה מנער אותו, אבל זה לדעתי זה לזכותו, את יתר המנוערים לא זוכרים כי לא היה שם מאבק בכלל.
לגבי הסכומים, יש בניחושים האלה לא מעט אי-דיוקים, וגורמים שמעוניינים לנפח את המספרים.
לא הייתי מסיק מסקנות בהתאם למספרים האלה, ואגב הדולר נמוך עכשיו, אם זה עוזר למישהו.
לגבי הסכומים, יש בניחושים האלה לא מעט אי-דיוקים, וגורמים שמעוניינים לנפח את המספרים.
לא הייתי מסיק מסקנות בהתאם למספרים האלה, ואגב הדולר נמוך עכשיו, אם זה עוזר למישהו.
- ForeverRed
נתחיל מזה שאחרי אירועי החודש האחרון אני רוצה כמה שפחות ערבים בקבוצה שלי. אם זה הופך אותי לגזען אז אני גזען גאה.
בלי קשר, לא בריא למועדון כדורגל להחזיק קבוצות אתניות גדולות מדי של שחקנים. זה יוצר מחנאות וגורם לנזקים שכבר נכוונו מהם בעבר. זה נכון גם לבולגרים, ספרדים והודים. לא משהו ספציפי נגד ערבים.
צודק, כמו שבקבוצת NBA עדיף לא יותר מדי אפרו-אמריקאים. אם הם יגוונו עם יהודים, טיבטים ומורמונים הם בטוח יצליחו הרבה יותר.ForeverRed כתב: ↑07 יוני 2021, 14:57נתחיל מזה שאחרי אירועי החודש האחרון אני רוצה כמה שפחות ערבים בקבוצה שלי. אם זה הופך אותי לגזען אז אני גזען גאה.
בלי קשר, לא בריא למועדון כדורגל להחזיק קבוצות אתניות גדולות מדי של שחקנים. זה יוצר מחנאות וגורם לנזקים שכבר נכוונו מהם בעבר. זה נכון גם לבולגרים, ספרדים והודים. לא משהו ספציפי נגד ערבים.
מורידים שניים ומביאיםצשניים .המאזן נשמרForeverRed כתב: ↑07 יוני 2021, 14:57נתחיל מזה שאחרי אירועי החודש האחרון אני רוצה כמה שפחות ערבים בקבוצה שלי. אם זה הופך אותי לגזען אז אני גזען גאה.
אין לך במה להתגאות חבר.ForeverRed כתב: ↑07 יוני 2021, 14:57נתחיל מזה שאחרי אירועי החודש האחרון אני רוצה כמה שפחות ערבים בקבוצה שלי. אם זה הופך אותי לגזען אז אני גזען גאה.
מבין מה אתה אומר לגבי קבוצות אתניות, לא מאמין לך שאתה מאמין לעצמך, אם היו שישה פורטוגלים כולנו היינו מבסוטים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הוא מגיע כבלם 3 סבבה, אם הוא מגיע כמגן אוי ואבוי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
בזבוז של 130k וגם אם היה מגיע ב100 80 או 60...
וואלק עכשיו אם נעחה לגמר גביע התמונה באינסטגרם ליד הר הבית תהיה כמו הפוסטר הזה של תחילת עונה.ForeverRed כתב: ↑07 יוני 2021, 14:57נתחיל מזה שאחרי אירועי החודש האחרון אני רוצה כמה שפחות ערבים בקבוצה שלי. אם זה הופך אותי לגזען אז אני גזען גאה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
משום מה מה שאני זוכר מאבו עביד זה את וואקמה מפרפר אותו בצד הקרוב למערבי בטרנר
מצד שני הוא פירפר את כל הליגה אז..
מצד שני הוא פירפר את כל הליגה אז..
מעולה..... בדיוק היה חסר לנו שחקן טיפש....
גם בקלטינס אגב.
מרפרוף ברשתות החברתיות נראה שהקהל של הפועל ת"א מאוד מאוכזב מעזיבתו ולא מעט גם כועסים עליו עקב הליכתו אחר הכסף. (מספיק לראות את הפוסט האחרון שלו ולהבין עד כמה היה אהוב בקבוצה)