לא תמצא שחקן יותר טוב במצב הנוכחי שהמדינה נמצאת בו.
ושלא לדבר על אחוזי הפגיעה שלנו בזרים בלי קשר.
לא תמצא שחקן יותר טוב במצב הנוכחי שהמדינה נמצאת בו.
delta7 כתב: ↑11 מאי 2024, 20:15בניגוד לכל מה שקרה עד היום, מבין אותו לגמרי. מאוכזב ממנו? כן, אבל מבין אותו לגמרי. זו לא המלחמה שלו ומבחינתו למה שיסכן את עצמו כאן? לא כל אחד זה ויטור, לופז או ספר. תזכרו שגם שחקן שהיה מחובר לאוהדים ולקבוצה הרבה יותר, ויליאם סוארז, סבל מקשיים וחרדות רבים מהמצב הביטחוני.
מתי הוא לא עמד בטקס?oshri26 כתב: ↑12 מאי 2024, 10:36אני לא שופט אותו, מבין את המצב שהוא מגיע ממרוקו שהיא מדינה מוסלמית.
אני בתור אוהד ואזרח ישראלי פטריוט לא רוצה לראות שחקנים שלא מסוגלים לעמוד בטקסים.
אשמח שהוא לא ימשיך פה עונה הבאה ומצידי שיגיע זר אחר במקומו שהוא פחות טוב.
באמת שאיני מסוגל להזדהות עם תופעות כאלה.
מבחינתי קבוצה בינונית על קבוצה טובה עם זרים מנוכרים.
לא שופט אותו ושופט אותו כמה משפטים אחריoshri26 כתב: ↑12 מאי 2024, 10:36אני לא שופט אותו, מבין את המצב שהוא מגיע ממרוקו שהיא מדינה מוסלמית.
אני בתור אוהד ואזרח ישראלי פטריוט לא רוצה לראות שחקנים שלא מסוגלים לעמוד בטקסים.
שים את עצמך לרגע במצב שלו הייתה מחזיק שלט שאתה יודע שזה יכול לגרום לשנאה כלפי המשפחה שלך ואיומים על רצח או גרוע מזהoshri26 כתב: ↑12 מאי 2024, 10:36אני לא שופט אותו, מבין את המצב שהוא מגיע ממרוקו שהיא מדינה מוסלמית.
לא טובים האחוזים? לאיזו קבוצה יש זרים טובים יותר? לאיזו קבוצה אחוזי פגיעה טובים משלנו בעשור האחרון?
עצם העובדה שרוב האוהדים מדברים על להשאיר 5 זרים (לופס, ספר, פוקו, קניוניס ואימראן) כשיש כאלה שגם היו משאירים את ארתור, מלמדת על העבודה הטובה שעשו השנה בתנאים לא פשוטים ובסכומים נמוכים משמעותית מאלה שחיפה ומכבי מוציאות על זרים.sumsum כתב: ↑13 מאי 2024, 05:37לא טובים האחוזים? לאיזו קבוצה יש זרים טובים יותר? לאיזו קבוצה אחוזי פגיעה טובים משלנו בעשור האחרון?
גם לאגדה אורבנית צריך תימוכין אחרת זו עוד אגדה. מעטים הזרים שהגיעו הנה והיו ׳פלופ׳ ולא הצליחו במקומות אחרים אחרינו.
אחרי שראינו שמכבי ת״א לקחה אליפות עם זר אחד, בואו נכבד עבודה רצינית שנעשית פה בתנאים קשים, בתקציבים נמוכים וקשיים נוספים.
ForeverRed כתב: ↑13 מאי 2024, 11:12איזה זרים נכשלו פה והצליחו במקומות אחרים?
אולי אחד או שניים. ועברו כאן עשרות בשנים האחרונות.
מי מהזרים שלנו נכנס להרכב של המכביות, אם בכלל?
גם אלה שנקלטים כביכול, עומדים אולי ברף המינימלי אבל רחוקים מלהיות כאלה שבאמת עושים הבדל.
לא נכון לצייר את הפועל באר שבע כסיפור הצלחה בזרים.
למעשה, זה בדיוק הפוך. אנחנו ידועים לשמצה בתחום הזה.
ואני לאו דווקא יוצא בטענות לעוסקים במלאכה.
הם עובדים בתנאים לא פשוטים ודעתם לא תמיד נספרת.